10

Анонимен

преди 3 седмици

Не гласувайте в Англия и Германия. Продават личните ви данни на измамници като тези, които откраднаха 54 милиона. Само казвам да знаете. По-добре отидете на кафе и разходка.

9

С на МАРКОВ

преди 3 седмици

Ами, сексапилни са си продавачките ни. Когато мръзнат през зимите, или се потят през летата, никой не се интересува от това, как живеят. За това и са ми приятелки. Както и шофьорите ни. Тези ДРУЖБЕНСКИТЕ.

8

ВАЛУТНИТЕ ПАЗАРИ

преди 3 седмици

Освен, че са ми приятелки сексапилните, са и чейнджакийки. В омбенногто бюро НИКАР, на г-т ГЕОРГИ. Той си е завършил ВИИ-то. Те сега го прекръстиха на УНСС. Той си знае бизнеса. ОПАШКИ КАТО ПРЕЗ 90-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК ЩЕ ТИ НАПРАВЯТ. Моите левчета отдавна съм си ги обменил.

7

Ефрейтор от УБО-то

преди 3 седмици

Приятелите ми шофьорите от жк-то Дружба, също са ми приятели. Те не са нито от мутрите, нито от политиците ни. Просто, борсата ни е близо. За това и ставаме все по-богати. Ще гши поздравя ами, как няма да ги. ПРОДАВАЧКИТЕ. С песните на Влади Марков.

6

Милиардер

преди 3 седмици

Изобщо не съм виновен, че приятелките ми продавачките от Дружба са толкова готини и сексапилни. Те не се интересуват нито от регистрации, нито от подаване на документи. Дори и от партии не се интересуват. Ами, щом си нямаме редовно правителство и не си ги връткат дупетата, няма да им ги играя ръчениците. Да си ги играят политиците ни в парламента си. За голям смях станаха с техните субсидии. Как са нещата с бюджетите, които приехя. Пак ли няма пари за заплатите им.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Докато Тиквата и Пра сето са в политиката и ежедневно по медиите, а не в затвора, където им е мястото, Промяна няма да има и България ще продължи да копае дъното. Нещо, което прави вече 15 години.

4

Финансист

преди 3 седмици

Мутрата им на тези от Герб им казваше, че като се върнат в Българията ни, трябвало да станат овчари и овчарки. Не съм инвестирал напразно около 20 хиляди евра в Ангрия, както и около 20 хилядарки в долари в България. Дъщеря му на мутрата да става овчарка. Не и тези на приятелите и роднините ми. Честита еврозано, мутро нещастна банкянска.

3

Българин

преди 3 седмици

Да си ги подават документите тези от партиите. На мен ми искат личната кърта където и да отида. На избори, в банки, а дори и през детекторите им на тези от СДВР минавам. Там пък и ключовете и цигарите ми искат. Три пъти съм им минавал през митническите контроли на летището Кенеди. Дори през българските съм им минавал. Честита еврозона. Моите евра са в банките. Но не и на тази, в коята ми обясняваха, че не разбирам нищо. Демек, за БНБ-то им става въпрос. Както и за Митьовците им Главчев и Радев.

2

Фен

преди 3 седмици

Ние пеем за пълна и безпрекословно победа на нашата партия и за тотален разгром и унижение на всички останали партии до пълното им и окончателно разрушаване в името на демокрацията и мира!

1

Избирател

преди 3 седмици

Тези от партиите и коалициите им нали щяха да си ги връткат дупетата. Дори и ротация не можаха да направят. Пак ще ходят на избори. Възможно е и аз да отида да гласувам. Ако ми платят. Те да си се регистрират.