184

Анонимен

преди 3 седмици

ООО БОЖКЕЕ!ШУШУМИГИТЕ СМЕ НИЕ!А ЗА ГЪБИ А ЗА РИБА!А АА АЗ НЕ ГЛАСУВАМ!НЯМА ЗА КОГО ИЛИ ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО!АХ КОЛКО СМЕ УЧНИ!И ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ!МАЙ СМЕ МНОГО!НЕ УМНИ!ХУБАВ ДЕН И БЕРЕТЕ ГЪБИ!

183

Лудото Ленче

преди 3 седмици

Как няма да е доволна ?!?? Важното за нея е някой да я номинира ! Да не е луда да се откаже от това да е евро депутат ?!! Там се пребива от работа а и заплащането е отлично ! Колкото изкара все ще е кяр за нея . Много се натискат за такава тежка и отговорна работа ! Даже открито се сърдят като никой не ги номинира ....

182

Насран Пеефски

преди 3 седмици

Признаваме задните заслуги на тая именита дупетатка, ще се радваме да стане евродупетат от ДуПяСе, за да защитим задните ценности в евронасрамента !!!

181

Минувач

преди 3 седмици

ЛГБТ мафията признава Елена дупетатката !!!

180

Анонимен

преди 3 седмици

Че какво е свършила Йончева в Европарламента? Аз освен за Барцелонагейт за друго не се сещам.

179

Анонимен

преди 3 седмици

ДП си е взел опг гроб на ръчна

178

Анонимен

преди 3 седмици

Трудова борса ДyПeтeCe: търсим постоянно политически и морални ПAЧABPИ; пол - няма значение. Заплащане - щедро, според заслугите (т.е. като ЗА СЛУГИТЕ). Юруш, народее, продавай майка си!!

177

Анонимен

преди 3 седмици

Бacи лицемерието. Толкова години да се представяш за нещо и после да плюеш на него по този гнyceн начин. Оказва се, че и Йончева, както и бившият й - хамстерът Станишев през цялото време ги е било еня само за кинтите. Брюкселските.Кой ли е изненадан?Да се продадеш точнона шaйkaта, която в най-голяма степен и най-дълго руши страната ти в интерес на друга страна - от това по-долу няма.

176

Тоя

преди 3 седмици

Еуропарламент трябва спешно да се разтури! Напълни се с алчни, по-алчни и най-алчни!

175

ЕвроПЕЕВСКИ пудел

преди 3 седмици

Лена гуши Шиши... Търкулнало се гърнето намерило си похлупака!!!

174

Анонимен

преди 3 седмици

175 С брутален кариеризъм от страна на Йончева и безпринципност, и корупция от страна на ДПС. Водила била битки в ЕС за България, допринесла била за частичното ни влизане в Шенген?! Пълниглупости, за частичното влизане в Шенген допринесе Мария Габриел, с уважението и контактите си, кото има в ЕС, а не руската агентка Елена Йончева.Още със стъпването си в ЕП, Йончева води "битки" срещу България и за оставането си в Европейските институции. Много пъти тя клеветеше страната си, това са й "заслугит

173

Анонимен

преди 3 седмици

И как ДПС ще обясни този мръсен абсурд?

172

Анонимен

преди 3 седмици

С номинацията на комунисткота и руска агентка Елена Йончева, ДПС доказа обвързаност си с БКП,ДС. Явно, номинацията не й е дадена даром, от нея ДПС ще иска да им уреди някои бизнес контакти. Йончева се е наместила добре в Брюксел, на голяма заплата, синът й учи там, създала си е добри контакти. Бизнесът на хората от ДПС явно, ще има полза от връзките на червената журналистка. После някой да каже, че ДПС не са корумпирани. Отврат.

171

Йордан Димитров

преди 3 седмици

Няма такова падение, никога не е късно да станеш....

170

Колко къщи

преди 3 седмици

А отруденият електорат на ДПС знае ли колко къщи за гости с крадени европейски пари има тая боркиня с корупцията?

169

Предизборно:

преди 3 седмици

"Даваш ли, даваш Балканджи Йово, хубава Яна на турска вяра?...

168

Анонимен

преди 3 седмици

Мандатът на евродепутат е 5 години.Елена сега е на 60.Тамън за чудесна европейска пенсия.

167

О, божке

преди 3 седмици

Като стане дума за коалиция или даже само да се работи с ДПС, ау сакън, бягате като дявол от тамян. Те са етническа партия, синоним на мафия. Ама като ви предложат да ви издигнат за евродепутат, добре дошли, а? Ех, какви сте шушумиги вие.

166

Анонимен

преди 3 седмици

Корумпето Йончева е достоен кадър за ДПС, там само такива има. Догодина и Нинова ще вземат, като и бият шута от БКП.

165

чудно чудо

преди 3 седмици

Все се чудех защо пък Корнелия толкова рита срещу Елена. А то било заради смръдливата предателска природа на последната. Прегърна се с ДПС без да й трепне окото. Е, и за брюкселската заплата, разбира се. Най-добре после да си "хване европейския път" Елена и въобще да не се връща в България. За нас ще е по-добре.