37

Анонимен

преди 3 седмици

Робовладелците от черноморието плачат с крокодилски сълзи че няма "хора"? Странно, след като същите простократи -робовладелци, прогониха хората от черноморието и България, с просташкото си мутренско отношение, неплащане на заплати, удръжки за храна и Спане понякога бой за работниците си. Сега се сетиха дибилите, че нямало хора?! Ами запрятайте ръкави и си начукайте вие бе робовладелци! Няма един в България за който да си заслужава да работиш! Един няма!

36

Анонимен

преди 3 седмици

Все така ще е занапред, драги хотелиери! Все по-лошо и тегаво ще ви става положението!! С огромен кеф ви гледам сеира и как се мъчите да се измъкнете, но няма да се получи!! Ако пък и хората най-накрая проявят разум и не дойдат в мизерните ви хотели, сте довиждане! За благото на всички!

35

БИВШ

преди 3 седмици

1 Да се намери (персона). 2. Да се създаде 2-3г. 3 Да се опази. А Вие, туристически "работодатели" това го не можете. Даже и туристите не можете да си опазите. Отдавна ми светят в главата по 3-4 звезди

34

Анонимен

преди 3 седмици

Работил съм точно един ден в Слънчака и повече нямам намерение да стъпна там, даже и за почивка.

33

Анонимен

преди 3 седмици

Давайте добри условия на работа и живот, с осем часов работен ден с почивка(и), с два почивни дни седмично, добро заплащане и рекламирайте работните си места в страната, по училища, бюра, социални или просто лепете обяви из населените места, вкл. и с раб. условия в тях, дали няма да има резултат? И защо, все на вас ви бягат работниците?

32

Away

преди 3 седмици

Работна ръка не липсва, липсва адекватно заплащане. Всеки нормален човек с дори минимален език може да отиде да рабори за сезона навсякъде в Европа. Разликата е че там ще му платят х 3. Оправяйте се и успех с ту.зем.ците

31

Samo minavam

преди 3 седмици

Т.е., няма роби, да ги гърбът, без пари и робовладелците плачат

30

Анонимен

преди 3 седмици

Като няма - няма.

29

Случай от кухнята

преди 3 седмици

В кухнята на хотел на морето......Разпечатано пакетче масло, но недоядено, изчистено от масите от персонала след закуска се събира и се ползва за приготвяне на храна за клиентите......Дали е редно, вие как мислите...?

28

Анонимен

преди 3 седмици

А къде ви е персоналът от миналата година?Вярно, избяга обиден заради "милото" отношение и сомалийските заплати.

27

Анонимен

преди 3 седмици

Още малко и ще изкарате, че в България няма безработица.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Мдаааа. Представям си как един полувишист или вишист от ИМТ, който специално се обучава в цялостна туристическа дейност и изучава чужди езици, ще работи за минимална заплата или може би повече от 8 часа. М?

25

Анонимен

преди 3 седмици

Стига сте заличавали коментари! Никакви павила не нарушавам. И затова не публикувате постовете ми. Държавата да спре да им води кадри на хотелиерите! Нека се оправят сами и да се научат да плащат. И да са коректни. Да спрат с експлоатацията и кражбата на труд! От 30 год. ограбват работниците си. И пак държавата на тяхна страна. Ама май хотелите са на управляващите.

24

Анонимен

преди 3 седмици

Липсва адекватно заплащане и отношение.Когато ги има тогава ще има работна ръка.А при положение че имаме 5-6 % регистрирани безработни да се вкарват хора от чужбина е престъпление.

23

Еееее

преди 3 седмици

Робите избегаааа

22

Анонимен

преди 3 седмици

Ако толкова изпитвате глад за кадри, щяхте да тръгнете по ТОХ-вете и ИМТ-тата, които подготвят кадри за туризма и са специално обучени в тази сфера, да им предлагате и се договаряте при какви условия да работят, щяхте да тръгнете ако трябва и из страната, също и по бюрата по труда, социалните и щяхте да намерите. И да си цените работниците и не работят повече от 8 часа до изтощение. Наготово няма как да ви падне от небето.

21

Господа хотелиери

преди 3 седмици

Няма да ви трябва работна ръка . Няма да има на кого да готвят. Освен на вас. Светът отива в канала. Борба за оцеляване предстои.

20

AAA

преди 3 седмици

А, дано не намерат и фалират! Бай *** бизнесмен.

19

Цирк

преди 3 седмици

Точно отраслите който най много перат крадени пари дават най малки заплати!!! И нямат работници....

18

Те

преди 3 седмици

А кой се подиграваше 35г.с работници и служители и ги унижавше/ва с мизерни заплати?!