24

СОЦА УМРЕ.....

преди 3 седмици

.....ХАХАХАААА....НЕМА ДА ГО СЪЖИВИТЕ,БЕ.....ЗАБРАВЕТЕ!

23

СМЕХ....

преди 3 седмици

КОЙ СИ ТИ, БЕ....ЧЕ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯШ, КОЙ--- КАКВО ДА РАБОТИ.....ХАХАХА....ИМА СИ ХОРА ЗА ТИЯ РАБОТИ , ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ ЗАКОНА!!!!

22

Алекс

преди 3 седмици

Няма страшно.ББ ще помага на външния министър.Шарлатаните промениха Конституцията и му връчиха дистанционното.

21

Анонимен

преди 3 седмици

много хора споделят, че не е работа на главчев да бъде и вуншен министър. получи критика и от президентът. неговата съветничка дори хвърли оставка. като не е получил инструкция от борисов, главчев не се отказва. това е временно правителство на герб, затова и борисов се осмелява да дава нареждания в ефир. как да вярваме в честни избори? доверието в главчев изтече, и не може да се върне.

20

Анонимен

преди 3 седмици

Боташ тегне над президента, договорът с Уестингхаус беше подписан всъщност с неговия енергиен министър, милион на ден са много пари, за каквито и критични ситуации да говори няма оправдание

19

само питам

преди 3 седмици

БОРИСЛАВ ВЕЛИКОВ НЕ Е ЛИ В ЗАТВОРА ЗА КАТАСТРОФА С УБИТ ЧОВЕК?

18

Анонимен

преди 3 седмици

ОСНОВНАТА ЗАГУБА ЩЕ БЪДЕ ПРИ ГЕРБ. ГЕРБ СЕ РАЗПАДА

17

Никола

преди 3 седмици

Мъка, мъка... ГЕРБ няма да правят ала бала с машинките, дано, и предизборно обвиняват всеки, който не е от тяхната секта, че изборите ще се фалшифицират, и виновни са Петков и Василев. Подготвят сектата за загубата на ГЕРБ /няма да има ала бала с президента/. Но, нито дума за покаяние, срам и извинение по повод фактите, изнесени в медиите/ без червените разбира се/ за пуделгейт,инфлацията, липсата на милиарди в хазната, корупцията, контрабандата и шуробадженащината им.

16

Никола

преди 3 седмици

До Анонимен Мъка, мъка... ПП/ДБ няма да правят ала бала с машинките, дано, и предизборно обвиняват всеки, който не е от тяхната секта, че изборите ще се фалшифицират, и виновни са Борисов и Пеевски. Подготвят сектата за загубата на ПП/ДБ /няма да има ала бала с президента/. Но, нито дума за покаяние, срам и извинение по повод фактите, изнесени в медиите/ без прокопиевите разбира се/ за пуделгейт,инфлацията, липсата на милиарди в хазната, корупцията, контрабандата и шуробадженащината им.

15

Анонимен

преди 3 седмици

До АнонименОТ РУСНАЦИТЕ КАТО БОЙКО БОСИРОВ

14

Анонимен

преди 3 седмици

Като са толкова ограничени хорица, как са настанени по върховете на администрацията!

13

Анонимен

преди 3 седмици

ПОСЛЕДНАТА СБИРЩИНА НА СТАРЦИТЕ ОТ СОЦА...

12

Анонимен

преди 3 седмици

ОСНОВНАТА ЗАГУБА ЩЕ БЪДЕ ПРИ ГЕРБ

11

Какво ни

преди 3 седмици

Казват Тея?Че резултатите на изборите зависят от фалшификациите на структурите по места,а бе от вота на българите .

10

Сата НАТО

преди 3 седмици

Имам чувството, че не си затварят вратата към следващо управление с ГЕРБ -----////------ Те го заявиха още от след падане на не-коалиция - че следващия път пак ще са с Борисов. Те СА креатури на Борисов, а Радев просто играе против тях про форма.

9

ze nigmar

преди 3 седмици

Не берете грижа за бълраският потенциал на света...:)))

8

Анонимен

преди 3 седмици

Налага се заради особеностите на новата българска конституция, все пак въпреки конституционните особености, желание да не се блокира държавата спомага да се продължи напред, но явно промените са направени с цел блокиране на държавата и се вижда ясно как някой си гризат ноктите заради неуспеха да блокират държавата.

7

баба мара

преди 3 седмици

тези от нафталина къде пак изпълзяха не разбрахте ли че няма кокали завсички кои каквото взел от миналото това е днешните обаче нямат наяждане

6

Анонимен

преди 3 седмици

Дали Димитър става за едното и за другото,на българите им е ясно.Той е назначен от началникът на герб,да организира изборите тук в България и чрез нашите посолства по света,да налее бюлетини в урните на герб,от които процентите на партията ще хвръкнат до небето.

5

Краси

преди 3 седмици

Ако сте забравили-Борислав Великов сгази човек и го уби!Да се скрие в миша дупка тоя престъпник!