23

Сандо

преди 4 седмици

Време е тези щабаджии и ковид пропагандатори - убийци на българския народ да поемат към затвора !

22

Мария

преди 4 седмици

ХОРА, ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА ! ВАКСИНИТЕ НОСЯТ СМЪРТ И ТРАЙНИ ,ДОЖИВОТНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.

21

Анонимен

преди 4 седмици

Не се хабете, всички ще се ваксат за едно или друго, ваксини като има, как така без ваксини. Ами ковид ваксините, масово изхвърлени, а те са платени от държавата. Управляващите се грижат за здравето на народа и децата му.:))

20

Урсула

преди 4 седмици

Предлагам да пуснем кръстоска между ковид и коклюш, та да ги бодем направо с двете ваксини за здраве. Така ще си пробутме залежалите количества от течността. Или ако не се вържат на версията за кръстоска между вирус и бактерия, поне можем да наемем учЕни да им обяснят "нАучно", че ако боледуват от двете болести ще Омpат и затова трябва да се бустеризират с много от двете ваксини. От друга страна пък, тия верват на всичко, защо да не им кажем, че е бактерия заразена с вирус?

19

Анонимен

преди 4 седмици

Че то ако можеше по-рано нямаше ли още отдавна да е решено. Горките ни дечица. Съсипаха ги с тия ваксини.

18

Куню

преди 4 седмици

Тръбата е най-лукавия и *** Долна *** представител на белите престилки у нас! Някой го свързаха със рокфелерови структури! Ако е така ,ясно е! Цял живот е ял и пил по симпозиуми и е живял от тези пари и ся ко? Не може да откаже да прокарва *** заповеди на годпадарите! Този човек няма спасение,той си е ,бил е и ще бъде бу. К. Лук!

17

Анонимен

преди 4 седмици

На таралежи ни направихте, първо искахте да ни боцнете нас, сега бебета ще ги шарите с игли.

16

Анонимен

преди 4 седмици

и ко - който не си даде детето на Великата Иглоквизиция ше му го земат ли - и насилсвено ще го надупчат

15

asd

преди 4 седмици

Това, че са бреме пенсионерите и някой имал интерес да ги няма показва колко извратено ви е мисленето. Ако няма пенсионери никой няма да има стимул и интерес да изработи трудов стаж и да се осигурява. На практика същестуването на пенсионна система стимулира работещите да са по-активни, ефективни и производителни, да имат стимул да се развивато, чакайки приличен живот след пенсиониране. Така че ако има тайно задкулисно управление на света, то то има интерес да има приличен пенс. живот.

14

Анонимен

преди 4 седмици

ех какви време настанаха - едно време не можеш да се набодеш без някой да те посочи с пръст - сега ти тикат иглата в ръцете и ти викат " Хайде до другата седмица за следващия Буууу - ст ееер"

13

Анонимен

преди 4 седмици

давй народеее - боди се като за последно с вакси - кокошлюш, ковид-мовид, герап фул

12

Анонимен

преди 4 седмици

украинците някой проверва ли ги дали са ваксинирани, децата им ходят в училища и детски градини без ваксинации

11

Анонимен

преди 4 седмици

Имунизационният календар работеше прекрасно преди д решите да набодете хората с експериментална течност срещу още по-експерименталния ковид.

10

Анонимен

преди 4 седмици

Не е така, ако има някакъв заговор, те ще имат сметка да се живее до 65-70 год., колкото е и продължителността на живота. После ставаме бреме за пенсионната система. При спад в населението, няма как да излезнат сметките за плащане на толкова голям разход. Не само в бг е такъв проблема със системата. Един работещ издържа реално няколко пенсионера и няколко академици в Западна Европа

9

Добрият чичко Бил

преди 4 седмици

"Населението на планетата трябва да се редуцира и ваксините са добър начин да постигнем това."

8

Коремния хирург

преди 4 седмици

Колегата Кунчев да се ваксинира и бустерира за коклюш, че го чакаме в интензивното на ВМА-то, пазим му и тръбата и кревата.

7

asd

преди 4 седмици

На конспираторите не ви ли прави впечатление, че всичките ви безброй смешни конспирации не се връзват логически с постоянно нарастващата средна продължителнсот на живота? Аз пък ви предлагам друга теория. Ако има някакъв заговор то той е да сме здрави и работоспособни колкото се може повече години. За да заработваме повече за тези, които сте си въобразили, че командват всичко, което се случва.

6

Анонимен

преди 4 седмици

Коклюша беше забравено заболяване по тези земи. Великия ви Академик, вкара математици и инженери, дето ви доведоха всякакви бацили , болести и кви ли не гадости. Вече не е като преди 20-30 г. когато и туберкулоза нямаше, т.е. можеше да не се вкасинираш. Като не ви пука за вашия живот, поне запазете този на бебетата. Доказано е, че тези ваксини при тях работят и не са правени на коленце за 3 месеца.

5

Анонимен

преди 4 седмици

Сега вече ще хвърчат кратуни!

4

Анонимен

преди 4 седмици

Защо чакаха досега? По-важно беше да стоят по нощите да приветстват Конгреса!