32

Анонимен

преди 3 седмици

Много зарази станаха и сред малки и големи. Е как нещо, което го нямаше в Бг толкова години, изведнъж се появи и то при деца.

31

Урсула-Мърсула

преди 3 седмици

Върнете мръсните хохли в пробитата им *** и ще видите как всички болести ще изчезнат!!! Точно те докараха всичко това в Ойропата!!! Коклюш,туберкулоза, морбили и какво ли още не!!!

30

Анонимен

преди 3 седмици

Мислех, че поне на тези ваксини може да им се доверим. Явно са решили съвсем да ни откажат.

29

Анонимен

преди 3 седмици

Ваксинираните го карали по-леко, някои безсимптомно, затова ходели и разпространявали болестта. Значи???

28

Генерал Годжи

преди 3 седмици

Айде сега всички под строй за ваксинация, за да няма Падни-Стани! Аз междувременно отивам да изкъртя пейките пред НДК-то! Още вчера ще сложим КПП-та пред всяка метро станция и ще измерваме температурите на всички преминаващи пътникопотоци!

27

бай Колио

преди 3 седмици

ухааа - пак ше бодат хората - то направо по един абокат и да ти вливат експиременталките

26

бееееее

преди 3 седмици

Така става, когато уфтсете помнят от 12 до обед... набутаха ги в обора, натровиха ги.. а те седят и си мислят - за какво да се занимавам, то всичко мина... и след година-две същата манджа претоплена наново...

25

Щурия ваксинист

преди 3 седмици

Ще се набода тутакси с коклюшна ваксина и с ковидна ваксина едновременно, още сега ще отърча.

24

Анонимен

преди 3 седмици

А бустери ще има ли, бустери? Щото като не работи ваксината да си сложим малко бустери, може те да проработят? Ще има ли бустери?

23

Анонимен

преди 3 седмици

Доколкото помня по времето на ИТН във фейса на външно министерство обявиха, че сме спечелили конкурс за да има натовски лаборатории на наша територия. Това според вен са био еко украинските. Този коклюш бум има ли нещо общо с тях, защото те със сигурност разполагат с този вирус или е случайност?

22

Анонимен

преди 3 седмици

Ваксината не предпазва от разпространение, значи е безполезна. ТОВА каза професорката. Предишната пък имала много странични ефекти. Значи не е била безвредна. Алооу

21

Анонимен

преди 3 седмици

да слагат генерала пак да са разпорежда и да се свършва и с тоя локдаун - туй мине са не мине две три години и хоп - за Великден ти измислят нещо пландемично -ай ше му са и не види

20

Анонимен

преди 3 седмици

О, аз нямам нищо против едно малко, бутиково локдаунче по празниците, колкото да не ми дойдат ордите с роднини на гости и да не се налага да ги изхранвам и гледам с дни. Има си и плюсове ако е малко и навреме. Само да не се задържи прекалено дълго. Например две седмици ще е добре. Обаче да не ги хване когато вече са дошли, че ще стане по-лошо.

19

Анонимен

преди 3 седмици

Ваксинирана съм от коклюш като дете, тогава го наричаха магарешка кашлица и още на около 10-12 години се заразих и преболедувах вируса, но кашлицата ми беше жестока и продължителна. Помня, че не можех дори да спя. Ефект от ваксината при мен със сигурност нямаше. А за препоръките на Мангъров да се ваксинират бременни жени против коклюш ми се струва абсурдна. Бременните трябва да внимават дори с хранителни добавки, а той ваксина ще им слага, която дори не действа хаха

18

Язе

преди 3 седмици

А коги ще къртим пейките по парковете? Постъпите към планината блокирани ли са вече?

17

Анонимен

преди 3 седмици

Предни път с ковида беше "Стойте си вкъщи, спасете баба!", а сега е "Стойте си вкъщи, спасете бебе!"... Нямат никакво въображение тия хора!

16

Анонимен

преди 3 седмици

2 от всеки 3 случая са в София - затворете столицата, сложете им КПП-та, спрете заразата към останалата част от страната

15

Този път

преди 3 седмици

Ще го ду ха те под вода докато изсъхне! Народа си осъзна какво си случва със тези тестове и измислените ви от рови наречени ваксини! Проф.Невена Станчева гледайте,ако ни варвате на мен! Лек ден на нормалните хора!

14

Коко

преди 3 седмици

затваряйте училищата и работните места - само барове и заведения да работят както по време на ковид

13

Анонимен

преди 3 седмици

Предлагам новият локдаун да се обяви на Великден - таман ще са се събрали хората в домовете си на маса и по-лесно ще бъдат затворени. После ще сложим КПП-та по пътищата и ще си стоят по родните места. Ще затворим моловете и ще изкъртим и пейките в парковете, за да насърчим близкото общуване между хората у тях си, това ще подобри и демографията. Мутафчийски ще си изглади черната униформа и вечер ще им изнася шоу по телевизията, за да ги забавлява. Ще пазаруват онлайн. Всички ще живеят щастливо.