19

Как така !!!

преди 3 седмици

Защо арестуват мирно протестиращите в тази "единствена" на света "демократична" държава. Нали само в Русия арестуваха протестиращи ?? Еееее излагаме се вече ???

18

Анонимен

преди 3 седмици

Трябват да има още повече протести за да спрат израелците да избиват цивилни деца и жени , да спре геноцида от тях и да спрат да се изкарват жертви всички израелци . Трябва държавата Израел да се дискредитира и изолира както Русия. Има двойни стандарти винаги за израелците и изкуствената им държава изградена върху крадени земи от Палестина.

17

Веселинъ 7112136860

преди 3 седмици

Интересно. Един въпрос! Що дири целокупният арабски свят сред нас,които не можем да ги понасяме? Защото арабското мото,че са най-добрите се оказва един сапунен мехур от зле направен фалшив ***. Пищят,че Палестина била окупирана ,а те са окупирали Европа,САЩ,Австралия...всичко. И още един въпрос! Кала така толкова обичат Палестина,а вместо да отидат да се бият за нейната правота *** в Научни учреждения ,които са в състояние на антагонизъм с религиозните арабски психарии? Моля,на фронта !

16

Анонимен

преди 3 седмици

Има едно клипче с Алек Болдуин в едно кафе ! Едно момиче го провокира ,първо му зададе въпрос за убийството на снимачната площадка . Алек не трепна и се опита да излезе,но като го попита за Израел и невинните жертви откачи!

15

Анонимен

преди 3 седмици

Вече са открити няколко масови гроба там където са минали еврейските войници. Говорим за гробове с тела над 50 и над 100 човека. Едно време в Сребреница когато сърбите бяха избили мюсюлманите, в крайна сметка беше обявено за геноцид. Сега е редно също да се обяви за геноцид.

14

Анонимен

преди 3 седмици

Това са едни от най-добрите университети в света. Следователно едни от най-интелигентните хора на планетата виждат и разбират, че Израел извършва геноцид над едни обикновени хора. Прocтият БаеГаню обаче, който не може да раздели 10 на 2, е на друго мнение и за него "палестинците са зверове защото турското робство и затова евреите са много хубави защото ги избиват".

13

Анонимен

преди 3 седмици

Престъпленията на Израел са непоносими и е срам за целия цивилизован свят, че допуска това да се случва.

12

Анонимен

преди 3 седмици

От много десетилетия е публична тайна, че САЩ се управляват от евреи. И на Тръмп целият му антураж са евреи. Сред съветниците му, зетьовете му и т.н. Дори самият него го има на снимка с шапчицата на главата как си биe главата в онази стена в Израел. Значи и той се възприема за такъв. (Ако се възприемаше за мюсюлманин по същата логика, щеше да кланя намаз!) Та сега евреите натискат полицията в САЩ да арестува всеки дръзнал да подкрепи палестинците. Но много хора протестират и срещу арестите!

11

Факт

преди 3 седмици

Юдейските горделиви злодеи са "богоизбрани", но от Луцифер!

10

Щерю

преди 3 седмици

В нашият свят само да дръзне някой да изкаже чистата истина - и това му деяние вече е обявено за акт на антисемитизъм! Но все пак истината си остава истина...

9

Анонимен

преди 3 седмици

Е значи, все пак има хора, който мислят и разсъждават във ФАЩ....Само, че ги арестуват и подлагат на тормоз...Навсякъде на запад забраниха протестите срещу геноцида над Палестина и спряха руските медии , да не може някой да разбере, как точно се случват нещата по света - терор и борба за власт от тези откраднали парите на 2/3 от света и тези дето им е писнало да са роби на чужди интереси!!!

8

Анонимен

преди 3 седмици

Да много е трудно да се обясни на младите американци, че избиването на деца е ключът на тяхното благополучие в бъдеще и Америка подкрепя това именно един ден тези млади американци да живеят в изобилие.

7

Анонимен

преди 3 седмици

Нали уж бяха свободни да протестират, а сега погасяват протестите с арести, това да не би да е в Русия?

6

До Танцьор

преди 3 седмици

Как са създадени тези , терористи. Ако не си забелязал Израел им взима територията. Ще я върне ли след войната ? Ти искаш ли да ти вземат територията, заради някой друг?

5

танцьор

преди 3 седмици

Танцувахте ли при вестта за голямата победа на Хамас----избиване на хора на фестивал?Защото , ако не сте танцували не сте истинки палестинец! Дори и децата на 2-3 г. танцуваха , защото има радостна вест-----убити са техни връстници и изнасилени майки. Слава на Израел и Украйна пазещи ни от джихадисти и рашисти.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Евреите никой не ги обиач, явно има причина за това :)))

3

Жорж Бизев

преди 3 седмици

След 50 години, когато историята е поставила всичко по местата, внуците на тези младежи ще се гордеят - "Дядо ми е бил срещу еврейския геноцид през 20-те години !"

2

Анонимен

преди 3 седмици

Е, хубав ден!

1

Анонимен

преди 3 седмици

Всеки нормален ненавижда онеправданите, въпреки е про4ифутckaта пропаганда е ежесекундна. Нещо за петдесетте хиляди убити жени и деца,от оня с ушищата?