70

Анонимен

преди 1 месец

Украйна, САЩ и сигурност е оксиморон! Аз предпочитам Путин да се грижи за сигурността ми. Поне наистина ще има някакъв смисъл в това.

69

Вече

преди 1 месец

САЩ много хубаво ги подсигури украинците като ги измами да воюват с руската мечка.

68

Аналдо Риос

преди 1 месец

Ако Русия почнат да губят, вече съм с Украйна пичове.

67

Анонимен

преди 1 месец

Помоща е директно за Зеленски-некво супероръжие за сингъл екипаж. Натискаш копчето и Русия изчезва! Само преди това требе да не си пил или друсал, че ако объркаш посоката може я Европата, я САЩ да изчезнат...

66

Анонимен

преди 1 месец

Еххххх, мъка копейкаджийска безконечна! Още и още нови стомашни киселини и Омепразол! Тъкмо се бяхте избавили уж от руското неможене, и отново. Чакайте сега и Ф 16 да пристигнат та съвсем да го втасате. Защото както по рано казах - руснаците много ги бива, когато противника няма оръжие и боеприпаси. Сега да видим когато отново се изправят пред противник въоръжен и мотивиран. Пак ще има руско позорище необятно!

65

дрън дрън с бай Издъ

преди 1 месец

неква новина некой да откри в тази статия?

64

Алекс

преди 1 месец

Хехе, ама разбира се, че 61 милиарда помощ е нищо и ще им накриви шапката на ***. Те за това обърнаха планини за да я блокират. И за това не се пънат да разрушат каквото могат преди да пристигнат новите оръжия. Толкова кисело от 8 месеца не им е било на копейките. :)

63

Анонимен

преди 1 месец

Той също така отбеляза, че президентът на Украйна Владимир Зеленски напоследък е бил критикуван заради непознаване на реалното състояниена армията и неоправдано жестоко ръководство. Поради тази причина все повече украинци смятат, че конфликтът вече е загубен, добави Райт.Планетата трябва да се съсредоточи върху мира, а не върху още 60 милиарда долара военна помощ, която дори украинските генерали казват, че така или иначе няма да ги спаси, заключи бившият служител на ЦРУ.

62

Анонимен

преди 1 месец

Западната военна машина не може да се справи. <> Всъщност няма магическо оръжие, което да реши проблема с недостига на войници в Украйна и това е основният проблем. Междувременно руската военна машина продължава да произвежда шокиращо количество военно оборудване, каза Браян Дийн Райт.

61

Анонимен

преди 1 месец

Западният военно-промишлен комплекс изостава от руския по темпове на производство и не е в състояние да промени ситуацията в украинския конфликт. Това заяви бившият служител на ЦРУ и член на Демократическата партия на САЩ Брайън Дийн Райт в статия за Fox News.

60

Има напредък

преди 1 месец

Байдън най-накрая схвана, че в Украйна положението е несигурно. Но този договор ще донесе така желаната сигурност. Дано по-скоро го подпишат, преди Украйна да изчезне напълно.

59

318

преди 1 месец

Тия мушмули на високоговорител ли са били.Единия дементирал .другия надрусан разбрали са се.

58

Анонимен

преди 1 месец

До Бай Дрън - а ти като ги ненавиждаш и всеки ден възхваляваш руснаците които ги избиват - отдаваш почит на дедите им ли? Обясни ми все пак откъде идва ненавистта която вие, които смея да нарека путинофили питаете към украинците? За мен е непонятна. Може би ще ми обясниш смислено, откъде идва това? Апропо, не случайно посочих книга написана от руски - именно руски военен коредпондент. Но изглежда което не ви понася или нарушава душевния ви мир го игнорирате!

57

Бай Дрън

преди 1 месец

Кви украинци те гонят бре? То и братчет е българско обращение или към братовчед или малко подигравателно/нарицателно, но това не прави обръщението братчед лош изказ. Напротив, в зависимост от използването, има и различно значение. А е още по-зле за вас, ако наистина украинци са ни освободили. В момента среете върху паметта им!

56

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 51 - украинците са основния състав на руските части под Шипка! Руската войска от времето на Александър II се формира на земски принцип - т.е. служат в конкретна точка най близко разположените. Украинци са повечето положили костите си на Шипка. Или връх Св.Николай. Това обаче не заслужава уважението на един тRоллл, нали? Помежду си те могат да се обръщат с братуха, братци и т.н. Но в обръщенито към българите е бил заложен подигравателен елемент, което вие избягвате май!

55

Анонимен

преди 1 месец

Нема 6yдaли за работа! Военнопромишленият комплекс на Русия вече наема деца и им обясняват че учението е излишно нещо!

54

Анонимен

преди 1 месец

52 - МОЖЕ И да си прав. Само "повод" и русите ще изпреварят Израел.

53

Анонимен

преди 1 месец

35 - от американската помощ! - докато и дойде времето (ако дойде), може да я видят само на книга като нашите Ф16.

52

Бай Дрън

преди 1 месец

Някои хора в Русия само чакат някой да срути Кримския мост :) Честно казано и на мен ми се ще вече, та да се почва.

51

Анонимен

преди 1 месец

Никаква пропаганда дори и сорросоидната не може да накара хората да си викат братушки ако те не искат. На украински е братухи. Що не им викате така на укрите.