14

Анонимен

преди 1 месец

Ще каже, че му е много лошо и че не помни какво се е случило или някоя подобна измислица, защото по природа си е злодей и освен злини и да лъже и краде друго не може да прави, дори да иска, нали?

13

анонимен

преди 1 месец

Пуснаха народа да лае по грешната следа на измислени снимки на пачки и кюлчета в чекмеджета (които няколко чужди лаборатории доказаха, че са монтирани), за да се прикриват истинските следи. Това са комунистическите прийоми.

12

Безпартиино сираче .

преди 1 месец

Бойко Рашков е шефа на контрабандата в митниците. Един от имотите му е щаб квартира на контра бандитите.Големия борец за честни избори и справедливост.Сега ясно ли е от къде са му 11 имота ?

11

Анонимен

преди 1 месец

Рашков откъде толкова имоти Рашков откъде толкова милиони Рашков разследване за теб но истинско разследване

10

пияница мистик

преди 1 месец

Дамаджаната да каже за имотите си. Цветан Цветанов го направиха луд комунистите за 6 имота, а този с 22 от които един замък с езеро и гора около него никой не говори

9

22 ИМОТА

преди 1 месец

КАК И С КАКВО СЕ ПРИДОБИВАТ..??

8

И да го арестувате

преди 1 месец

няма да му запушите устата. Може да не е много интелигентен но за сметка на това не може да бъде корумпиран или контролиран. Мафията се страхува от него. Затова сте насъскали всички TPOЛ4ETA срещу него.

7

Нямам търпение

преди 1 месец

днеска да се разприказва. Такива неща може да разкаже, че всичките платени миcирки ще се чудят къде да се скрият за да прикрият казаното.

6

Анонимен

преди 1 месец

Да мине направо на детектора на лъжата . тоя само ще замотава комисията

5

Анонимен

преди 1 месец

този мазник не трябва ли да бъде в кауша? Че от него лъха отвратително на корупция.

4

карачанаков

преди 1 месец

Смята се че природата е съвършена,това обаче съвсем не е така поредното доказателство снощи бе при Цв.Ризова,недоразумението Б. Бонев което щяло да спаси София отново изкара всички криви и крадливи ,само той и другите около него са праведни и светци

3

От

преди 1 месец

Комисията, направо в кауша!

2

карачанаков

преди 1 месец

Те хубаво ще го изслушват ама ще му разберат ли нещо ,първо не трябва ли да мине на дрегер и какво ще каже пак някоя хумореска че тези ,,БИЗНЕСМЕНИ,, Димитрови са идвали често при него за да му подават сигнали как Бойко Борисов искал да убие някого ,този взе да лъже по вече и от Киро ,ама така е алкохола не прощава.

1

Анонимен

преди 1 месец

важното е кой го изслушва