7

Анонимен

преди 1 месец

6- хвърляш камъни за нещо, което ти самия правиш. Поредният анонимник, обвиняващ останалите, че били анонимни. Ако напиша, че съм Иван Василев от Горна Оряховица това ще ти каже ли нещо? А дали ще е истина? Адреса и телефона ми не искаш ли? Мъка и трагедия. Продължавай да си гледаш холивудските сапунки - убеден съм, че ще продължат да ти помагат да бълваш неадекватни коментари по научни въпроси.

6

До номер 5

преди 1 месец

Най-хубавото е, че коментарът ти е анонимен, за да не се излагаш публично с името си.

5

Анонимен

преди 1 месец

Оо, да. Сега вече разбираме, че симптомът на глобалното затопляне е мраз. Знам че холивудската пропаганда с техните измишльотини си работи на техните си ширини, просто не знаех, че в и БГ има хора, които са се хванали. Като си включиш готварската печка тенджерата с вода замръзва ли? Щото това е логиката затоплянето да води до студ. На номер 3 препоръчвам учебник по физика за 4 клас.

4

Vs

преди 1 месец

Ще идват на българското черноморие.

3

пияница мистик

преди 1 месец

До Анонимен 2 === Като не сте умни, не четете друго освен политически новини, поне гледайте филми :) Намери си "След утрешния ден" и от него ще разбереш, че точно това е единия от симптомите на глобалното затопляне :))) Успех с поумняването!

2

Анонимен

преди 1 месец

На това му се казва Глобално затопляне хахахахахаха

1

Анонимен

преди 1 месец

В област Лигурия дебелината на снежната покривка стигна до почти метър. След няколко дни температурата на въздуха ще подскочи, снегът ще се разтопи за часове и ето ти ново наводнение като в Орск, Южен Урал.