10

Анонимен

преди 1 месец

ще рашават дали да въведат локдауни в различните градове и всяка седмица някой генерал да ни информира по телевизора за кокошляш пандемията

9

Анонимен

преди 1 месец

Vs може да си прав но защо само пишеш. Само с писане не става. Лайкове кой да слага.

8

Vs

преди 1 месец

За куклюш - изслушване! За тоталния хаос в здравеопзването - НЕ! За доплащанията по 2000 лв.(въпреки, че си с направление) за "избор на екип" (дори когато екипа е един)- НЕ! За висящата апаратура за милиони в болниците - НЕ! За липсата на каддри - НЕ! Всичко е едно и също в кочинката - чакаме да се счупи, и тогава се хващаме за главата с крути мерки! Нещастна, ама много нещастна работа!!!

7

Анонимен

преди 1 месец

На вратата и на ревера на всеки служител трябва да пише какъв е който няма ценз или не e дипломиран не може да се представя за медицинско лице и да стои на прегледа все едно е медицинска сестра но не е, това ме отвращава.

6

требе да има шаш

преди 1 месец

Театърът продължава ! Действие второ (засега) ...

5

Анонимен

преди 1 месец

Защо лекарите крещят на хората по здравните заведения и защо и защо вместо медицинаки сестри са назначени измамнички , но никъде не пише че не са медицински сестри а помощен персонал. Това не е редно меко казано.

4

Анонимен

преди 1 месец

Ако ги тестват с теста за К19 не е чудно че положителните са скочили с 50 %. Това е целта.

3

Анонимен

преди 1 месец

Избори идват,стадото трябва да бъде държано в страх и подчинение

2

Кой ще се изкашля?

преди 1 месец

Изслушват здравния министър в НС заради скока на коклюш. . . . Парите са усвоени! Защо кашлят и умират, не знам! Аз съм само министър!

1

Анонимен

преди 1 месец

рапорт даден, рапорт приет ! решението е кпп-та, къртене на пейки, глоби ако излезеш и масова паника през продажните медии