76

Анонимен

преди 1 месец

проблеми в държавата бол, *** пак плашат гаргите

75

Богдан

преди 1 месец

Хмм... някой май пак си постила чергата

74

Анонимен

преди 1 месец

Със сигурост ще има.По начина който човечеството я кара заслужава такива природни решения.

73

баба мара

преди 1 месец

военнолюбците няма да мирясат воини епидемии ваксини едно след другода морят човечеството и да останат само те а кои ще им работи и ще трупабогаството им

72

Анонимен

преди 1 месец

Ест., че идва, китайската комунистическа партия работи неуморно. Пък и вече им се размина първото пускане на биологично оръжие в световен мащаб, защо да не се пробват втори път. Ще продължават докато не достигнат истинската цел -да се поразяват само европеидни гени, без азиатски.

71

Анонимен

преди 1 месец

Ако нещо не става с пари, става с много пари. Така е и с пандемиите напоследък. Да им приседнат парите, които получиха заради тази лъжа!

70

това е сценария за

преди 1 месец

след края на войната в Украйна. Защото тогава ще бъдат повдигнати много неудобни въпроси, а "лидерите на свободния свят" няма да искат да отговарят и биха предпочели да останат на власт в един фашистски режим, където индивида няма да има никаква свобода, за да не вземе случайно да им бутне ***.

69

Анонимен

преди 1 месец

Без "Ядро" няма оправия!

68

До Случаен минувач

преди 1 месец

Сега, когато НАТО, т.е. САЩ губят войните, които разпалиха последните години по света, отново имат нужда да посъберат средства за въоръжаване, защото са отдавна фалирали и начинът за това е ново изстискване на колониете си - Европа, Австралия, Нова Зеландия, като отново ги заставят да броят милиарди не само за оръжия, но и за поредните "ваксини". Изтъркан сценарий, но им върши работа, а плебсът се връзва масово.

67

Анонимен

преди 1 месец

Ще е толкова "опасна", колкото ви кажат пишман политиците, наети да защитават поредният интерес на компаниите, производителки на илачи, с чиято помощ после ще се спонсорират войните и производството на оръжие. Понеже са в едни и същи ръце и производството на отрови, и това, на оръжие.

66

Имат мерак за още

преди 1 месец

една пандемия и те ще бъде толкова опасна, колкото я направи телевизора. Тежко ни на нас тука в "свободния свят". Европа съвсем ще увехне.

65

Обективен

преди 1 месец

Номерът им с ковид пЛандемията мина - милиони бяха убити в болниците, а впоследствие и от експерименталките, като вече открито и без свян си признават, че заразата е пусната от лаборатория. Така че юдеомасонската върхушка няма да се спре, докато не постигне целта си за "златния милиард". Но те предполагат, а Бог разполага.

64

Анонимен

преди 1 месец

ако вярваш, че такива вируси и пандемии се появяват от нищото както пишат в статията нашите родни ***, значи си тотално програмиран

63

Анонимен

преди 1 месец

Живейте в страх, защото когато сте много спокойни мислите за свобода и равноправие. Днес ни плашат с война, утре с пандемия, след месец с катаклизми... страх да има сред плебса, а корпорацийте да жънат печалби.

62

Чери00

преди 1 месец

ТЕЯ ГАДОВЕ ГОРЕ В АМЕРИКА ДОРДЕ НЕ НИ НАПРАВЯТ 4 МИЛИАРДА НЯМА ДА МИРЯСАТ!АМА НЯМА ДА СТАНЕ!

61

Анонимен

преди 1 месец

Йон ДГД!

60

Дачо

преди 1 месец

Да идва и да ни приключва

59

Златена

преди 1 месец

идва - зад ъгъла е и ще окоси всички антиваксъри

58

Анонимен

преди 1 месец

ДА ИДВА - ОТ ПО*ЛУ*****ОТИ ЩЕ СТАНЕТЕ ПЪЛНИ И*ДИ*ОТИ!!!...

57

Случаен минувач

преди 1 месец

Направи ли ви впечатление между другото, че щом започна войната, ковидът изведнъж изчезна, като по поръчка?