14

Хахаха

преди 3 седмици

Превишена скорост , не трябва полицак , има IA , има камери всичко е в мрежата. Получаваш спутветната глоба и тя се вкарва в твоето досие , за да платиш гражданска , данък , годишен преглед , трябва да платиш глобата първо .....има начини ,няма воля ! Милиционерите КАТ трябва да са реголировчици , да съдействат при ПТП и да тестват за наркотици и алкохол , всичко останало трябва да е автоматизирано и да се прилага по начин, който не може да се избегне ..а това е много лесно

13

Гражданин

преди 3 седмици

Никаква спец операция, а най-обикновена обсирация. Милиционери без никакво образование измислят правила за движение...

12

Анонимен

преди 3 седмици

от това следва че ограниченията са не съобразени и ненужни.

11

Анонимен

преди 3 седмици

7% от парите от глобите отиват за нови камери. Останалите 93 се крадът. Финансовия министър със заповед ги прехвърля е общия бюджет и ги разпределя. После се хвалят колко милиона от глоби. Разбирайте това дето го правеха катаджиите по храстите навремето за 5 лева сега го прави държавата като официална политика. Мафията си има държава.

10

Анонимен

преди 3 седмици

Много ясно. Идат избори. Трябва да се купуват гласове. Тея превишили с 10 отгоре ще платят на държавата от където кинтите ще отидат за извънреден труд на милиционерите и за тъмносините да гласуват. Тея превишили с 50 отгоре ще платят кеш на шефовете на ЕЦОН и кинтите ще отидат в чекмеджета и шкембета. Схемата е ясна. Да го ... бедните.

9

Акция ремонт

преди 3 седмици

На БеГе пътища кога?

8

Wase

преди 3 седмици

Дебнем да ви маркирам на картата

7

Дее ба и

преди 3 седмици

Мародерите а една мутра с бела Х6 караше с 280 по Тракия

6

до 5

преди 3 седмици

да,верно е,май ймаш предвид пловдив като некадърни шофьори,там се получва задръстване дори на кръгово,защото не знаят какво е това чудо.

5

До Niki13

преди 3 седмици

27 км/ч при макс допустима скорост от 50 км/ч си е отлично постижение. Защо си мислиш, че в София са най-големите задръствания? Силен фактор са неадекватните шофьори незнаещи как и кога да се престроят, непускащи телефона, незнаещи накъде отиват и мога да изреждам още доста...

4

до 2

преди 3 седмици

Имаш хубав маршрут. Аз карам нахално и пак средна скорост докарвам 18-20 км/ч.

3

sherlock

преди 3 седмици

..." спец операция"...(???!!!!)

2

Niki13

преди 3 седмици

а кога ще има акция срещу безобразните пътища, липсата на маркировка, трошещи колите "спящи полицаи", липса на органи на реда, когато има задръствания и т.н. Само водачите са виновни, както обикновено. Моята средна скорост в софия е максимално 27 км/ч.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Waze-то ако го нямаше , щяха да са 150 000.