135

ЕВРОЗОНАТА

преди 4 седмици

ПРОДАВА ЛИ АПАРТАМЕНТИ ЗА 500 000 ЕВРА В ЦЕНТЪРА НА ПУСТИНЯТА САХАРА ? ИСКАМ ДА СИ КУПЯ

134

Шишо

преди 4 седмици

Волгин, Копейкин, Сергей Станишев, Елена Йончева, Бойко и Шиши вече са в Еврозоната. Останалото са формалности. :)))

133

Анонимен

преди 4 седмици

САЩ ще се изнижат тихомълком и ще оставят на Европа да плати сметката за последните 5 години, а на Европа ще и трябват брашнени чували. Затова и ще "приемеме" еврото.

132

Бори

преди 4 седмици

Да,няма да е и на 1.01.2026.Да!

131

Анонимен

преди 4 седмици

УРА БРАВО ЗА КЪВ *** НИЕ ТОВА

130

Христо Христов

преди 4 седмици

До 130 "... прокуратурата не работи" - абе про'с'так неграмотен, ЕК написа че у нас "НЯМА ПРОБЛЕМИ С ВЪРХОВРНСТВОТО НА ЗАКОНА" Затова и Холандия свали ветото за Шенген. Факт.

129

Христо Христов

преди 4 седмици

До 128 "Знаете ли, ще приемем еврото,..." - абе про'с'так неграмотен, на кой нормален човек му пука кога щели сме да приемаме измисленото ти евро?! Нормалните хора работят и печелят и си харчат парите. Само неграмотните и некадърни про'с'таци като ТЕБ ръсят про'с'тотиите си за някое евро.

128

Ква еврозона бе

преди 4 седмици

С тия цени на имоти и цени на храни, ниски заплати, инфлация 20 процента, прокуратурата не работи...

127

ПП Пудели и Пачки

преди 4 седмици

Леко сте пропуснали да кажете, че в статията също се цитира - поне 2026 години!

126

Анонимен

преди 4 седмици

Знаете ли, ще приемем еврото, когато онези в парламента елиминират изцяло влиянието и натиска на Русия над България. Но понеже там има само 2 истински прозападни партии(ПП и ДБ) неспособни да съставят правителство на мнозинството, а всички останали са проруски, това може никога да не се случи.... Нещо повече- може да се озовем извън ЕС.

125

анонимен келеш

преди 4 седмици

Нашите кАпейки както ги направихме Натовци и Шенгенци колкото и да се плюнчат ше им напълним джобчетата с Евро:):):)Ама малко,само така за дневни:):):)

124

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 4 седмици

Пореден Успех - отивам да хапна поне един 33 порции Свиинско със Зее.

123

голем праз!

преди 4 седмици

тая зона без руските евтини горива е чисто блато!

122

Анонимен

преди 4 седмици

И какъв е тоя зор за тая еврозона? Обяснете ми като абсолютно неразбиращ. Вързани сме към еврото и сега. И какъв е проблемът да идеш и на почивка, работа да започнеш, че и имот ако искаш да купиш? Какво печелим всички ние като българи? Внос-износ? Че то и сега е пълно със западни вериги (да не изброявам). Ако си с изрядни документи - пътувай си. Какъв ти е проблемът? Какво ние ще изнасяме? Роми? Та те са вече там!

121

Обективен

преди 4 седмици

Вчера Анджей Дуда в интервю за в-к Факт е казал,че Полша няма нужда от влизане в евросъюза,защото еврото ще окаже негативно развитие на икономиката. Според допитване до гражданите на Полша , 66,8 % са против приемане на еврото. Чехия,Дания,Унгария ,Швеция,Словакия и Румъния също не са приели еврото като валута. И се чудя ,дали и в тези държави руската дезинформация е причина за неприемане на еврото ???

120

Гибралтар

преди 4 седмици

Такова страховито и обещаващо 'Сапунисване' (отгре до долу и обратно) на бедняц клошари с петолъчки то не и било,дори и по времето на Комунизма! Дет съ вика: 'То бива бива то ,може, ама таквоз хич ни бива... Да обещаш 35г на целомъдрените беднякклошаре,че утре ще сички ше влизат в 'клуба на Богатите',а па те дЪ те гледат умилитално в захлас.

119

Анонимен

преди 4 седмици

Прекрасна новина!

118

български избирател

преди 4 седмици

Уфььь...отдъхнах си...няма да гризнем дръвцето...НО ПАСАРАН ЕВРО !!!

117

Фед Красивия

преди 4 седмици

БНБ насече ли достатъчно звънкови евраци?Муахахаха ,то па към 2025-та ще се сринат имотите и балона и ще ни отложат за още 10 МуахахаВсичко е изчислено...Кога паднат визите за Юнайтед Стейтс,чакайте еврозона....Ама нали обърнахте софтуера във евро вече?Ония инфуленсъри,как ще плащат сега кеш в Баба Стана,като спинкат сладичко и хапват мекици сутринта?

116

Анонимен

преди 4 седмици

И да виете копейки, ще влезем в ЕЗ....а вие ще си карате мосКвийййййййййкчите. ахахахаххахахахахаххахахаххахааххахахахаххаха