32

Анонимен

преди 1 месец

Свинска напа. Напаст.А агенция за разходите на гражданите, кога ?Не ви ли е срам на горивото дяа данъка да слагате - ем ддс, ем акциз ? Цената се вдига със 100% така. Извдници. Заплаткаджии. Не виждате ли лъскавите коли по улиците, те са от данъчни измами, едеоте !

31

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да си намеря работа. По 24 часа търся секс в интернет!

30

Анонимен

преди 1 месец

А НАП защо не проверява колко "нещастници" уж, с пенсии от по 535 лв. КОЛКО АПАРТАМЕНТИ ИМАТ И КОЛКО ПАРИ ОТ НАЕМИ ПОЛУЧАВАТ? Отделно дето работят при джипита /лекари и стоматолози/ като чистачки, куриери на по 4 часа и им се плаща под масата. Ама и те се водят социално слаби. А НАП от къде на къде ще ми търси сметка, че си продавам по интернет книгите, чиниите, столовете и други такива. Сигурно от хубаво го продавам. Едва стигат парите от пенсиите ни само за 2 седмици.

29

Анонимен

преди 1 месец

За качване на порно съдържание има акциз!

28

Анонимен

преди 1 месец

това със данъка за продажба на лични вещи не го разбирам!Купиш си нещо и ти слагат 21 процента във цената.Продадеш го и ти слагат данък ! Та в крайна сметка таз вещ твоя ли е или е на държавата?Кво стана със гениалната идея на Асен данък бакшиш?Колко пари прибра хазната?

27

Анонимен

преди 1 месец

НАП е в отчаяно събиране на данъци и лихви

26

man

преди 1 месец

А заплати в плик, масово явление, кога ще погнат?

25

Анонимен

преди 1 месец

До 19 - Да, но едното в осигуровки и има лимит, на това колко държавата е способна, да ти даде, когато говорим за образование, здравеооазване и пенсия, ако изобщо ги ползваш. Или е чеатно, аз да плащам по 2000 лева здравни на месец, но аз и ам ... Да реем Мюмюн, който плаща ... 74 лева ... Да получим достъп до едно и съшо, слапано при това, здравеооазване?

24

Анонимен

преди 1 месец

А аз напомням на НАП за тези от малцинствата, които са на помощи, но карат коли за по 150-200 000 лева и вече трета къща си строят, с размерите на гимназия.

23

Анонимен

преди 1 месец

НАП напомня: Данъци се дължат и за хонорари, за продажби в интернет..МИ ЕЛАТЕ ДА МИ ВЗЕМЕТЕ ПАРИТЕ . ОБЕЩАВАМ ВИ ЧЕ НЯМА ДА СИ ТРЪГНЕТЕ

22

...

преди 1 месец

И после защо има бум на сивата икономика. Имам във фиша някаква солидарност, някои ще лежат цял живот, аз да опъвам каиша и за него. Може да са 10 лева, ама ....

21

Тъ.панар

преди 1 месец

Вчера пред магазина намерих 5 лв. Колко данък дължа, че се притеснявам да не ме вкарат в затвора за 20 г. Ако е до 100 лв, веднага отивам да си подавам декларацията.

20

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Накрая всички българи ще искат да работят държавна работа и никой частна. Един вид се връщаме към комунизма. Лека по-лека всичко ще стане държавно, защото кой луд ще бачка на частно да му съдират от гърба 100 вида данъци, като може да си хванеш държавна или общинска работа и само да смяташ кога е следващия официален празник да се метнеш на колата и да отиваш на почивка.

19

АНАЛИЗАТОР

преди 1 месец

ВЪРХУ 1 000 БРУТО ДОХОД ДЪРЖАВАТА ВЗИМА 34.7 % ОСИГУРОВКИ И ПЛОСЪК ДАНЪК, ВЪРХУ 10 000 ЛЕВА ДОХОД СЕ ВЗИМА 19 %, А ВЪРХУ 100 000 ЛЕВА САМО 11 %

18

МИСИЯТА НА МВФ

преди 1 месец

поиска да се възстанови ДДС 22 % за всичко, да се премахне МОД и да се въведе прогресивно данъчно облагане > НИТО ЕДНО ОТ ТРИТЕ ИСКАНИЯ НЕ Е ИЗПЪЛНЕНО

17

Въглероден Данък

преди 1 месец

А Въглеродния Отпечатък като Данък кога ще го на.чyкате на тълпата ?!?

16

Анонимен

преди 1 месец

Последно по желание ли е или не е по желание, не се разбира

15

Анонимен

преди 1 месец

Напомня, че целта е никви кинти да не останат у хората ((

14

ТОТО

преди 1 месец

РЕКЛАМИРАНЕТО И ПРОПАГАНДИРАНЕТО НА ВАКСИНИ Е СКЛОНЯВАНЕ КЪМ САМОУБИЙСТВО!!! СЪД ЗА ВАС !!!

13

Анонимен

преди 1 месец

За продажба на лични вещи не се дължи нищо, само които го правят с цел печалба и търговия!