7

Хубава работа

преди 4 седмици

. . . на много от улиците има направен по един тротоар от едната страна. . . . ама българска! На бас, че така и ще остане, но ще бъдат и двата тротоара отчетени!

6

Анонимен

преди 4 седмици

Хората от района на ДС и върхушката са доволни от нашето момче, скоро и в Изток! Това е, иначе да сте си чели какво пише в предизборните им програми, за район Витоша точно пишеше вътре, осветление и тротоари!

5

Един

преди 4 седмици

В 21 век , 2024г се хвалим изключително много как сме щели да ремонтираме всички тротоари в един квартал. Хората създават изкуствен интелект и ще ходят на Марс на почивка , ние се хвалим с ремонтиране на тротоари, но само в един квартал. Това показва колко сме изостанали , ама страшно много. Така е когато ни управляват мафиоти като Боко и Шиши. Пак за тях да гласувате ей, да си знаете.

4

Анонимен

преди 4 седмици

ремонтират тротоари, защото има такива, а колко улици нямат, невъзможно е за пешеходци... и то нови квартали..

3

Дучефф

преди 4 седмици

ще е чудесно и ако направите район Изгрев поне зелена зона, с не възможност за паркиране на МПС върху новите тротоари, а ако някой все пак паркира да получи АУАН, защоти се прави, но не се пази, някакви *** с баничарки и бусове редовно чупят плочките, за което трябва да се санкционират и търговските обекти, които обслужват (заради тях са там)

2

Хохохоооо

преди 4 седмици

"няма правомощия да разширява тротоарите или улиците, а изпълнява градоустройствения план." Тя софия няма грАДОУСТРОЙСТВЕН ПЛАН БЕ, АЛАНКОООЛУ - НАРОЧНО Я ДЪРЖИТЕ В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ЗА ДА ДОИТЕ ИНВЕСТИТОРИТЕ И ДА УВЕЛИЧАВАТЕ НЕПРЕКЪСНАТО ГЪСТОТАТА НА ЗАСТРОЯВАНЕ! ГОСПОД ДА ВИ УБИЕ, ЧЕ НЕ СЕ НАЯДОХТЕ!!!

1

Анонимен

преди 4 седмици

Отлично са го измислили. Първо ще направят тротоарите на всички улици от едната страна, след което от другата. Великолепна идея!