35

Ангелина

преди 1 месец

Ти си един от основателите на "кадрите" на тази "политическа епоха" и най- подмолния задкулисен играч в политиката на страната.

34

Анонимен

преди 1 месец

Има Търтеи!

33

Анонимен

преди 1 месец

Защото се появиха нагли и злобни индивиди като Глафчев и сие, ГЕРб и комуниста Радев. Как да е твоя?

32

ПП +БСП =РОДНИНИ

преди 1 месец

Е ТРЯБВАШЕ ДА ОТСТЪПИ МЯСТОТО НА ВНУЦИТЕ ОТ ПП....

31

Пеевски Боко

преди 1 месец

Никога повече комунисти мачкали България лагери затвори както сегашните ГЕРБ ДПС ИТН дъното и БСП и Радев слуга на СССР работи срещу България. Браво респект към ПП ДБ респект браво защото искаме България да бъде европейска държава а не *** на Боко тиквата и Пеевски свинята

30

Боко Пеевски

преди 1 месец

БСП ДПС ГЕРБ и ИТН дъното бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция и всички ревът срещу ПП защото искаме България да бъде европейска държава а не *** на Боко тиквата и Пеевски свинята . Браво респект към ПП ДБ респект.

29

Анонимен

преди 1 месец

Червен кхмер - нито си политик нито епоха имаш :)))

28

Боко Пеевски

преди 1 месец

Здравейте забелязахте ли че като Боко тиквата и Пеевски свинята нямат допир до финансите на България има пари за безплатни учебници за всички има безплатни децки градини за всички.че има увеличение на заплатите и пенсиите със 100% виждам че ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа страдат от Асен Василев за яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция. Кой лъже Бойко Борисов и Пеевски злото на Бълга

27

Любопитен

преди 1 месец

Отношенията горе на Копитото, когато предавахте властта срещу...., легитимни ли бяха?

26

Анонимен

преди 1 месец

ДС плаща добре за вярна служба.Човекот Ви докара Голям шлем....

25

баба мара

преди 1 месец

е как този сговорчив проект сега е наи силната икон групировка в българиязнае ли се фи нансовия ресурс знаем кои раздава порциите сега да разберем коикакво е получил през годините при 200 партии в българия защо трябва да имаетн партия защо трябва да гласу ват турци на бълг избори те доброволно напуснахабългария и то със злоба никои не ги е гонил

24

Анонимен

преди 1 месец

Не довърши нито един проект на България!

23

Краси

преди 1 месец

Агентът На ДС Гоце Първанов да си харчи накрадените пари и да не се показва!Боко Тиквата каза,че му обещал да не проверяват Миши Бирата за незаконен алкохол!Още тогава Гоце и Винету бяха за затвора!

22

недейте

преди 1 месец

петни името на идеалисти,които са ратували за истинска социалдемокрация!Никакви бузлуджанци сте.А ти се оказа социалист,колкото е и Станишев.Стана президент само заради наивитета на хора,които вървяха на млади и уж нови кадри.Що не се пробваш сега да изпиташ уважението на хората в цяла мяра!

21

Анонимен

преди 1 месец

Първанчо я кажи как синчето ти се сдоби с хотел за 7млн. още преди много години.От къде тез пари бе Първанчо,то верно тогава ще да е било твойта епоха.

20

кравар

преди 1 месец

като президент беше кръгла 0

19

Дид

преди 1 месец

Аааа тъй тъй!Га яде кифтетата беше твоята епоха,сега друг блажи.

18

Прав е

преди 1 месец

Прав е в едно. И той и Костов, и Петър Стоянов не бяха първи приятели, но нивото никога не е падало толкова. Депутати да не знаят кои държави са членки на ЕС, да се държат като в селската кръчма на комисии, да се обиждат на пияница, на меки китки и тем подобни не е имало. И докато в цяла Европа нивото падна, там поне са само слаби политици, а не откровени про стацци и неграмотници.

17

Старите помним

преди 1 месец

Първанов е човекът, който подари българската енергия на Русия, разбира се, с любезното съдействие на "Цара", заради когото изгубихме милиарди покрай цирка с АЕЦ Белене.

16

До 12

преди 1 месец

Моя грешка, прощавай! Помня, че беше голямо подмазване. Илия Павлов му подари икона на "Св. Александър Невски" и пет дни по-късно го разстреляха. :)))