8

До Тенгри яко в ....

преди 1 месец

Ти къде си видял кукувица да мъти? Тя снася яйцата си в чуждите гнезда и отива да си гледа живота, а друга птица й мъти яйцето и после й храни кукувичето.

7

Анонимен

преди 1 месец

Е швабианите са с лед и градушка по улиците, Бг нема да се дели от зелена швабия, снег, дъжд, градушка, бурни ветрища, реколта ли, е нема.

6

Тенгри яко в дупайко

преди 1 месец

До АнонименЗа твое сведение, точно седмицата преди смяната на времето, га бей на нивата и въртейправата лопата, кукувицата кукаше, та са късаше;))) Граждани, граждании, на село раждани, интернет ша ви изпие акълят, дет ич го немате. Лопата и мотика и на нивата, за да излезете от Матрицата;))) Инак кукувица мъти по кратуните ви, не по зелените буки, а кукувицата е чернобългарски символ (украински), славеят - на волжките българи, а на руснаците - бутилката с водка;)))

5

Анонимен

преди 1 месец

Кукувичките са измрели още преди 10 г/ в ЕС когато влезнаха че пръскат с отрова.

4

Краси

преди 1 месец

М,Баце Винету построи на др.Путин с три милиарда народни пареи Турски-Руски пАток.Помислете колко пътища и ВиК можеха да се построят!

3

Анонимен

преди 1 месец

Според легендата името на Пампорово идва от прякора на местен търговец, Рачо Пампора, който имал керван и карал стоки през границата. "Пампор" викали на първите парни технологии, локомотиви, параходи и стационарни двигатели.

2

ПроСоТо

преди 1 месец

"Кукувичи сняг" ?....Е,верночовек цял живот се учи...Не бях чувал тоя израз,но днес го научих..Благодарско,"Днес." !...Богат е българския език,много богат !..

1

Форумен философ

преди 1 месец

Кукувица кука на зелена бука, така казва народът. На Пампорово обаче преобладават иглолистни дървета. Затова кукувиците там вероятно са на по-друг режим.