19

Анонимен

преди 1 месец

Да ви кажа ли какво става после? Имах лошият късмет да живея в в сграда,в последствие обявена за културен паметник.Не ти дават един пирон да забиеш без разрешени от общината.Не дай Боже да искаш климатик да си сложиш.После, на произволни периоди идват разни скучаещи чантаджии,дето почват едни безумни предписания-например реставрация на фасадата за 2 млн лева.Ако собствениците не могат да извадят тези пари-общината прави ремонта,после почва да ги преследва по съдебен ред за пари. едва го разкарах

18

Анонимен

преди 1 месец

Браво на кмета

17

Анонимен

преди 1 месец

На северозападния ъгъл на пресечката на ул. "Денкоглу" и ул. "Хр.Белчев" също има красива, масивна жил.кооперация, строена по времето на Царство България, а до нея, откъм западната й страна има още едно архитектурно бижу, което може да се конкурира с къщата на "Ангел Кънчев" 17. Предполагам, че тези сгради вече имат статус на паметници на културата, защото не ги виждам изброени по-горе. Но те са живо свидетелство какво е представлявала София по времето, когато са я наричали "Малката Виена".

16

Продължение

преди 1 месец

По-старите семейства от квартала казват за тези новоизлюпени благодарение на соца собственици, че са "като кръпка върху бална рокля" в тази къща. Когато минавате по тази улица обърнете внимание - наистина е много красива, великолепна.

15

Страхотна къща има

преди 1 месец

на ул. "Ангел Кънчев" 17. Реституираха само една част от нея на предишните собственици, защото представителната част от нея е купена по не-знам-какъв начин от едно семейство от някогашни простовати и нахални наематели, настанени там от някогашния Соф-жил-фонд. Докато служеше за общинско жилище от типа на комуналките, там се случваха отвратителни неща. Тези същите np0cтaцu, които купиха най-хубавите помещения бяха докарали до опит за самоубийство наивна женица, в чиято тенджера пускаха изпр.

14

Политкоректен

преди 1 месец

Най-сетне някой да го направи.

13

Ник Фюри

преди 1 месец

имоти ли иска ушенцето? никв проблем бре. наше монче е агент.

12

Анонимен

преди 1 месец

Простият човек има силен животински инстинкт.Ако умният човек не смачка този инстинкт,то простакът ще го смачка от раз.Затова и умните хора в България не могат да се реализират.Убива ги тяхната деликатност"Не хвърляй бисерите на прасето"Прекрасна идея на новия кмет.

11

до 11

преди 1 месец

До АнонименКРЕМЕ МИ ДУРО ЗА ПСА

10

Спас

преди 1 месец

До Случаен минувачХалите ги даде първо Софиянски на евреите.После вече за народа х..София тогава бе разпродадена.Само А.Николов имал 17 магазина.И най добрите сгради разпродадени на Божков и др. подобни.Какво само лаете.Ако не можете да помните си записвайте и мислете като дойдат избори.Ако видите че ви лъжат протести.Само от това ги е страх.Ама сте мъже бъзльовци и дърти пияници.

9

Анонимен

преди 1 месец

И този ще излезе инфантил като предните ППДБ.Вместо да поправи всички шахти по пътищата,всички задигнати полицаи щото хората си изпочупиха парите.Да обиколи с кола южните квартали и северните напр. па да се пита защо така са изоставени.Осветлението също.И това само да са му задачите народа софийски ще гласува за него.А не културата и др. хкт мъкт по телевизиите.Има и пример от опозицията.

8

Случаен минувач

преди 1 месец

А Централните хали не са ли културна ценност? Защо ги дадохте на Кауфланд?

7

Анонимен

преди 1 месец

ама за ПСА не щя :)))

6

А еднорози в розово?

преди 1 месец

А розови еднорози за парада?

5

Анонимен

преди 1 месец

Това добре, но да седне в амтомобила и да обиколи жилищните комплекси. Елементарна чистота липсва, поддръжка на пътища, градинки, бордюри, мръсни пазари и дюкяни. Толкова ли не могат районните кметове да си вършат работата. Не може само оправданието няма средства. Абе тоя народ няма ли да се научи на елементарна хигиена.

4

Анонимен

преди 1 месец

Това ... Да иаш Дом, дто е от пра-прадядо ти, да ислаш, да го направиш кафененце, ама шото некви хора, живеещи в панелка не им изнася, да не можеш ...

3

Минаващ историк

преди 1 месец

Най-слабият кмет в историята на София.

2

Анонимен

преди 1 месец

А кога великия кмет Терзиев ще се захване да поднови маркировката по пътищата в София? Навсякъде е изтрита и не си личи в коя лента караш. Особено като вали дъжд и асвалта е мокър. Така е и по Цариградско и на Малинов и България, а за малките улички да не говорим. Подновява се само маркировката на парко местата в синя и зелена зона, ьащото от там капят парички.

1

Анонимен

преди 1 месец

Христо Белчев си е свърталище на гейовете от Спаси София от край време. Едно време по тяхна инициатива вместо да се асфалтира се пренаредиха паветата и сега като минаваш по нея ти падат пломбите.