104

Анонимен

преди 3 седмици

Нашите десни са си едни олиггофрени. Защо Балкански поток печелел, защо Боташ, защо Белене, защо Козлодуй? Нашите десни са спирачка за развитието на индустрията и евтината енергия за населението. Заради техните зелени енергии цените се вдигат, не намаляват. Те печелят от посредници на руски газ и вятърни мелници и слънчогледи. Боташ им пречи да печелят от техните посредници за внос на руски газ през Украйна и Румъния.

103

Анонимен

преди 3 седмици

вън на предателя от президентството

102

Анонимен

преди 3 седмици

вън на предателя от парламента

101

Fena

преди 3 седмици

Поздравявам Енергетик за хубавия и смислен пост. Тук рядко се случва. Казах го преди, казвам го и сега - платен или нekaдъPен, българският депутат няма знанията, опита и акъла да проумее мащаба и обхвата на подобни договори. Недостатъчен капацитет, както се казва.

100

янките

преди 3 седмици

а така няма само евтин руски газ да купувате. че трябва демократичен руски газ минал през ердоган, през нас, и през киртак простюв и хася гьотферекова. и за ложата на прецедента отличен 6 и за триморяиту. евала ефенди.

99

Енергетик

преди 3 седмици

Радев, това което казваш е точно така, но тези които скочиха срещу договора са хора, които е ден работа нямат като специалисти някъде, как такива хора да разберат, че в бъдеще консумацията на газ в страната ни ще се увеличи поне 2 пъти, напл. заради нови газови електрически мощности, които ще заменят въглищните такива, заради по голямата консумация на газ от домакинствата и бизнеса, и т.н... Тези хора могат само да очернят другите, а не да допринасят за развитието на икономика, държава и народ!

98

емо

преди 3 седмици

ето ги последиците от т.нар. диверсификация, наложена ни от сащ и безпрекословна изпълнявана от марионетките й в българия. а колко по-просто, икономически изгодно и отговарящо на националните интереси на българия щеше да бъде да продължаваме да внасяме газ от русия, вместо да споделяме безумните санкции. защото, когато атовете се ритат, страдат магаретата, т.е ние.

97

авакум

преди 3 седмици

значи и един а.карлович луканов беше голям специалист по далаверите с правителства в полза на рашистан но един човек с шлифер го прати там където му е мястото ,радев ,тиквата и дебелия смело вървят по дирите на луканов,а шлифер винаги ще се намери,дано по скоро.

96

ех,баджанак

преди 3 седмици

От хората на Юмрука се чуваха обвинения директно към Борисов че предал БГ интереси на Путин като му построил Балкански поток даже търсиха някаква пътна карта- после се оказа че до тук БГ е получила 1.5 милиарда и се очаква от такси БГ да си върне 3 милиарда...и нито дума какво се случва с Боташ- ползваш не ползваш всеки ден БГ плаща 1 000 000 лева за достъп до....обаче пак ГЕРБ биле виновни- леле пази боже от модела Баджанаците!

95

Анонимен

преди 3 седмици

Г-н Президент,коко рчо вците гледат само собствените си сметки .

94

Митев

преди 3 седмици

Радев го играе "Матросов" и защитава протежетата си. А, ако се окаже, че прокуратурата има противоположко на неговото мнение, ще се дръпне и извърти като влашка престилка. По- извратлив и лицемерен от него няма.

93

БинаренГъзоид за Газ

преди 3 седмици

Радев: Договорът с "Боташ" е част от диверсификацията на България??? Да де, ама това "ЧАСТ" е няка си празно. Каква част, голяма/малка, положителна/отрицателна; статична/динамичкна или фор евър НАША/за бинаги тяхна; ако НАША на коиНАШИ/коиОЩЕ по НАШИ. Празно е това заглавие "Радев: Договорът с "Боташ" е част от диверсификацията на България"

92

Смях брат!

преди 3 седмици

Всеки български пенсионер ще плаща всеки месец 1 000 000 лева на "Боташ". Добре, на аз ще пропусна първата вноска. Чакам да ми вдигнат пенсията.

91

Анонимен

преди 3 седмици

От тази деверсификация прелива вече газ навсекъде в страната и в най малкото и отдалечено село - това е чудо от демокрацията и евроатлантизма.

90

Koko

преди 3 седмици

Пеевски ви е написал какво да говорите, но ние знаем как стояха нещата....ще си платите яко. Продажници на държавата

89

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен, Ами като се мотахте с Южен поток и не го построихте, така се случи, че Турция взе проекта, без да се съобразява, какво ще им наредят от чужбина и зад океана, сега вместо България да е енергиен център, ЕС зависи от Турция и затова не са виновни руснаците, те не се интересуват къде ще продават газта, а и няма откъде, освен от Русия да се вземе, тя е най-наблизо и излиза най-евтино, че и най-качествена е газта им. Ами диверсифицирайте с директен поток от Русия, постройте и АЕЦ Белене

88

РУШКИ И КРАВАРСКИ

преди 3 седмици

СЛУГИ НЯМА > ВСИЧКИ СА КУПЕНИ ОТ ТУРЦИЯ

87

Анонимен

преди 3 седмици

И този излезе крадец.

86

само питам

преди 3 седмици

Но на каква цена?!!!

85

Анонимен

преди 3 седмици

До НЯМА ДИВЕРСИФИКАЦИЯ - ___ - На'л зна'ш лафа: "Който изпревари, той натовари"!