10

КУРТ

преди 3 седмици

ЛЪЖА И ИЗМАМА СЪЩО КАТО КОВИДА !

9

до 2

преди 3 седмици

До Анонимен,не е истина колко сте нагли,все някой друг е виновен,вие нали сте богопомазани и богоизбрани никога нищо лошо не правите,самозабравихте се от лесен и охолен живот и изобщо нямате връзка с реалността,но е нормално,и на другите народи ако им пада всичко от небето и те биха мислели така

8

анонимен

преди 3 седмици

До АнонименВсички украинчета, приети в училища или детски градини, са със задължителните ваксинации.

7

До анонимен 6

преди 3 седмици

То българчета има без поставени задължителни ваксини от родители, който са против тия неща. Много от тия деца са вписани фиктивно за алергични за да могат да посещават детските заведения/ учищата без проблем! Това съм го чувала преди години от майка на такова дете!

6

Анонимен

преди 3 седмици

Във всички училища и детски градини приеха деца украинчета. Никой не знае какъв имунизационен статус имат децата. Защо се допуска това? За българчета без задължителни имунизации не се допуска прием в детската градина, а чужденците се приемат с предимство. Дискриминацията е за българчетата, на които родителите плащат данъци в България. Какво трябва да направим? Да вдигнем бунт или да отписваме децата? Къде да ги запишем? Някой ще ни гарантира ли, че всички деца имат задължителни имунизации?

5

Майка

преди 3 седмици

Някой родителите/ противоваксари/ да продължават в същия дух и Морбили може да пламне, а и не само това!

4

Ромчо

преди 3 седмици

Аидеее,махалата плямна

3

Бат Жоро

преди 3 седмици

Да живее глобализацията и туризма в частност! Днес, вирусите са на един полет разстояние. Било имало цикли - глупости.

2

Анонимен

преди 3 седмици

Това започна във Върна през миналата година и несъмнено идва от Украйна! За няколко месеца, нормална здравна система може да организира реваксинация!

1

пешо

преди 3 седмици

"Денят е неучебен само за учениците, поясни проф. Цоков. толкова добре че всички останали, а не учениците правят изпита, тогава