14

Анонимен

преди 3 седмици

Тоя не е бил със всичкия си, или му е било в повече вкичкия

13

Алеко

преди 3 седмици

До Айляк инж.балкански, не въздържа, нали?

12

Арън Бушнел

преди 3 седмици

Теории на конспирацията, а? Теории или практики? Интерено че за моята смърт нито една българска телевизия не съобщи. Дневник и сега също пропуснаха да напишат статия. Защо ли?

11

Неграмотна статия,

преди 3 седмици

сътворена напълно в унисон с "високите журналистически стандарти" на донос.бг... Няма дъно за бг ми$$ирките!

10

Анонимен

преди 3 седмици

Тия милиционерки много затлъстели, типично по американски.

9

Сър Пичук

преди 3 седмици

Този е от хората, който носят шапки ит алуминиево фолио. Няма да липсва на никой

8

Айляк

преди 3 седмици

Малко преди да се самозапали Максуел Азарело е протестирал с плакат, на който пишело: "Тръмп е с Байдън и се готвят да ни направят фашистки преврат". Републиканци и демократи, ъ? Сичките са маскари...

7

1

преди 3 седмици

тъпо сравнение

6

5

преди 3 седмици

Поправка: ПунликуваЙте! Важно е и за България. Важно е за разбиране на мотивите на Франция за пращане на войски в Украйна. За мотивите на САЩ също. Защото досега САЩ куъпуваха побогатен уран от Русия, вкл. тази година са се презапасили занапред с много големи количества, купени ПАК от Русия.

5

публикувахте

преди 3 седмици

На 19-ти април Байдън е бил в Охайо за тържествено отбелязване на производството за първи път в САЩ на обогатен уран.Произведени са 200 фута(90 кг)Започването на собствен производство е предизикано от силно растящите цени на уран в света. което се дължи както на конфликта с Украйна, така и на поражението на Запада в Африка.Днес САЩ изтеглят окончателно войските си от Нигер. Франция беше изгонена и вече няма да има свръхевтина суровина. Затова им трябва Украйна, оттам да грабят-иначе срив на Фр.

4

ДОНАЛД ТРЪМП

преди 3 седмици

До 3 АнонимеН/ ПРИЕМАМ СДЕЛКАТА! ГУБЯ ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ В ПОЛЗА НА ДЖО БАЙДЪН, НО В ЗАМЯНА НА ТОВА НЯМА ДА ЛЕЖА В ЗАТВОРА ! ТАКА ДА БЪДЕ!

3

АнонимеН

преди 3 седмици

СДЕЛКАТА Е: ДОНАЛД ТРЪМП НЕ ВЛИЗА В ЗАТВОРА ПО ТОВА ДЕЛО , НО ГУБИ ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ В ПОЛЗА НА ДЖО БАЙДЪН!!! Максуел Азарело ПЛАТИ С ЖИВОТА СИ ЗА ТОВА ДОНАЛД ТРЪМП ДА НЕ ЛЕЖИ В ЗАТВОРА ПО ТОВА ДЕЛО

2

Пловдив

преди 3 седмици

Е,нали се самозапалил в парк,а съдът е в същият квартал.Смешници.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Умря за правда и свобода като Ботев и Левски :)))