29

malgiorno a tutti

преди 1 месец

(#29, cont'd) PS Да се чете "мильонтити центуфти", а последното изречение продължава "..., да не се мъчат и тръшкат дълго и продължително от простотията си, глупостта си и невежеството си, докара ни им от разни художествени измислици, утопии и други 'юманитарни булшитни, нямащи нищо общо с реалния свят, който е студена, емпирична, теоретична и инженерна наука. Ergo, важните неща се редуцират до математика, физика, химия и биомедицинска наука, другото е безполезно, с нулев реален принос."

28

malgiorno a tutti

преди 1 месец

До Курт (#28) По-голяма глупост за себе си не бях чувал, но няма лошо, мильоните центове ги получавам от една от най-големите DE корпорации, но това е друга тема. Нямам нищо против да бъдат оставени да се затрият засегнатите от глупост, суеверие, световни констипации и невежество, без дори да им се подсказва, че са поели курс към самозатриване. Така е значително по-лесно, не се хабят скъпи ресурси и като цяло не е голяма загуба икономически погледнато. Също така е и хуманно, да не се мъчат :).

27

Курт

преди 1 месец

До malgiorno a tuttiБез центовете от козяк ще измрете от глад безполезници !

26

malgiorno a tutti

преди 1 месец

PS Напълно подкрепям (с 2-3 ръце и 4-5 крака) наградите "Дарвин", присъждат се най-често посмъртно :))).

25

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Оставете хората намира! Стига с тази фалшива пропаганда за ваксинации! Нека си вярват в свети духове, преподобни стойни, червени кончета, сини маниста, знахарки, врачки и баячки, почерпки с белина, алкални води и т.н. авангардни методи. Все пак трябва да се помага на еволюцията чрез естествен подбор и теория на глупостта :). А и така се осигуряват прилични доходи на работещите в погребални агенции, гробища и крематориуми :).

24

К0Р за експерДъ

преди 1 месец

к08идясалия грантаджи Симидчийоолу!!! Съд и конфискация за платеното 1/2-чо8ешко половонеопределено същество!

23

До 22

преди 1 месец

Коклюш кашлицата не може да се сбърка , тя е мъчителна, неспирна, посиняване от недостиг на въздух, чупене на ребра и спонтанно разкъсване на белия дроб ......и т.н. Доказва се с PCR тест.

22

Анонимен

преди 1 месец

Ако майките бяха ваксинирани, бебетата нямаше да се разболеят , нито да умрат. Антиваксърите продължават мръсната си мисия.

21

М

преди 1 месец

В момента има епидемия от коклюш, но за жалост нашите доктори не могат да го диагностицират. Около мен е пълно с хора с кашлица от няколко седмици и вече на няколко антибиотика. Много ни е неадекватна здравната култура и система. Осъзнайте се и помагайте адекватно на хората и не излагайте на риск децата! Болни хора се разхождат навсякъде с това инфекциозно и много заразно заболяване! Хората търсят лекарска помощ, но не са способни лекарите да ги диагностицират и съответно да ги лекуват.

20

Граф ен оксидов

преди 1 месец

Дева иглата дева..,гоуем зор!

19

Дали

преди 1 месец

От Castrol ако хвърлят 200 лева на експерт Бацилова, утре ще излезе да ви каже, че 50 мл 10w40 ще помогне за по-лесното и бързо раждане.Съжалявям, но е тотално дискредитирана завинаги, заради ковид глупостите й, дори да е добър лекар!

18

Ваксина=нарицателно?

преди 1 месец

Нагледахме се на "експерти" по време на пландемията от кромид. Досега жив човек неваксиниран да не беше останал в България. Думата "ВАКСИНА" се превърна в нарицателно заради тях.

17

Принцеса Кейт

преди 1 месец

За Бога Хора, Мислете!

16

Анонимен

преди 1 месец

Тази ваксина, уж я имало по скшадовете, но в аптеките я няма! Псвен това, разбра се, че тези два случая са от ромската махала, мислите ли, че бременните там имат културата да осмислят значението на ваксинацията преди раждане, да си закупят ваксината, да я съхраняват правилно и сетне да си запишат час за ваксинация? От невржество, лоша комуникация и бедност са бедите ни.

15

Коста

преди 1 месец

Трябва да се търси съдебна отговорност от Бацелова , Симидчиев и другите ковид пропагандатори а не да продължават с лъжите

14

ани

преди 1 месец

няма умряли бебета в маалата, това е всяване на страх

13

САНДО

преди 1 месец

Залежават ли ви ваксите отровни ,залезават ли ??!

12

Еврогейец

преди 1 месец

,да удари и една ваксина за Ковид,че нещо май вече не се актуален тая болест.

11

Анонимен

преди 1 месец

Никой вече не вярва на тези измамници !

10

Анонимен

преди 1 месец

Абсолютно против съм ваксината за измисления К19, но не си спестявайте тези от ваксинационния календар. Не вършете глупости, заради които ще страдат децата ви!