31

КокоБийч

преди 1 месец

Един колега Американец ми беше казвал: Разбирам кво е сокъра за вас в Юръп. Това е същото квото е баскетбола за нас черните хора и единствения начин да излезеш от блатото. Прав е човека. При Сашката толкова явно пролича разликата в европейския и американския баскетбол. Много добър играч в Юръп е посредствен в НБА и това показва колко са уникални спортистите тука. Все пак световния каймак на този спорт е пресят за да се получи това зрелище. Разбирам онези дето люпят семки в БГ и критикуват ЮСА

30

Знаещ

преди 1 месец

Баскетбола е академичния спорт, а тениса е аристократичния спорт.

29

Анонимен

преди 1 месец

Защо нито един баровец не играе баскетбол, а играят голф?

28

Анонимен

преди 1 месец

БАСКЕТБОЛЪТ Е СПОРТ НА ГЕТАТА, КЪДЕТО ИМА МАЛКО ПРОСТРАНСТВО, НЯМА ЗЕЛЕНИНА И ХОРАТА СА БЕДНИ. НЕ МОГАТ ДА ОТИДАТ НИКЪДЕ, НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ НИЩО И ЗАТОВА ИМАТ ЕДНА ТОПКА И ЕДИН КОШ И В ЗАДНИТЕ ДВОРОВЕ. ЧАЛГАТА НА СПОРТА.

27

Анонимен

преди 1 месец

Защо изобщо в Европа трябва да си губим времето с тоя глупав спорт?

26

Анонимен

преди 1 месец

До реалистИЛИ ПРОСТО НА ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ САМО ЧУЖДЕНЦИТЕ СА ИМ ВИНОВНИ.

25

реалист

преди 1 месец

Надявам се да получи втори шанс в друг отбор. Някак си несериозно звучи МВП на европейския баскетбол да има такива показатели. Или наградата е незаслужена и играча няма неохбодимите качества или е попаднал на грешното място в НБА. Ако погледнем какви показатели и игра имат по принцип МВП-та от Европа отиващи в САЩ, нещата згрубяват още повече. Надявам се Саша да получи шанс в друг отбор.

24

Анонимен

преди 1 месец

Саша пробва и не стана! Да си идва в Европа, че ще се затрие

23

Ъхъ !

преди 1 месец

Каквато държавата ни , такива и спортистите ни ! Никаква държава - никакви спортисти ! Закономерност !

22

Баскетболист

преди 1 месец

Сакраментовците е трябвало да знаят, че има ли присъствие на българин в състава им е сигурен начин да загубят всичко ! Както България затъва в блатото на бедността , така и Сакраменто ще потъне в неуспехи ! Гаранция е Везенков - пускат го за по 2-3 минути на мач и той ,естествено, не вкарва дори една точка ! За какво ли са го взели ?

21

Анонимен

преди 1 месец

Саше върни се в България. Ти си мъж на годината!

20

ЗА 7

преди 1 месец

До АнонименЗАЩОТО ЗАД ОКЕАНА ИМ ВЪРТЯТ МРЪСНИ НОМЕРА. В ЕВРОПА БАСКЕТБОЛА Е НА НИВО.

19

за 17

преди 1 месец

До АнонименДА ЩЕ ГО ИЗБЕРЕМ! ЗАЩОТО Е ОТЛИЧЕН СПОРТИСТ!

18

Анонимен

преди 1 месец

До ВасилевВезенков е напълно развит като играч. НБА не е клуб за начинаещи. Там си купуват само доказани играчи като Везенков. А че Сакраменто губи е проблем на треньора и мениджърите.

17

Анонимен

преди 1 месец

Карай, важното е, че и тая година ще го изберем за спортист номер 1

16

Анонимен

преди 1 месец

АЛЕКСАНДЪР ВЕЗЕНКОВ БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛ И СПОРТИСТ НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2022 И 2023 ГОДИНА. НЕГОВИТЕ СЪОТБОРНИЦИ НА КОЯ ДЪРЖАВА СА БИЛИ НАЦИОНАЛИ И ОТ КОЯ ДЪРЖАВА ЗА ИЗБИРАНИ ЗА СПОРТИСТИ НА ГОДИНАТА?

15

Анонимен

преди 1 месец

Везенков е роден в България и играл в България. Това за информация на примитивите от форума тук.

14

По същество

преди 1 месец

До втория - какви българи са го пратили? Човекът е роден в Кипър, цял живот живял в Кипър и Гърция. Тука идва само да обере малко слава и пари от реклама.

13

Анонимен

преди 1 месец

Нямаме държава и съответно спортистите ни са кашкавалени.Навремето сме били стомана, страхували са се от нас всички в Европа и са ни почитали.Затова сме имали Дан Колов.А днес всички ни се смеят и съответно имаме Кобрата, Дришката и тоя кашкавал Везенков.И едно турче в шаха дето му дадоха да учи без пари..За бухалките на Калейн не ми се мисли даже.

12

Анонимен

преди 1 месец

На практика Сакраменто Кингс са играли с 4 човека плюс още двама наполовина, а останалите влизат за малко, за да си почине някой от тези 4 човека. При такава игра нормалното е да падат. Отборът на Ню Орлиънс Пеликанс е играл с 8 човека плюс още един за малко, от които трима с повече игрово време, но на практика всички са допринесли за победата им.