101

Лили Петрова

преди 1 месец

До Върл ЛевскарТова трябва да мине за немски? Какво невежество!

100

Горящ Абрамс

преди 1 месец

Войнат аще продължи докато не спрете да я подклаждате. Спирате всички поомощи за украйна и и налагате санкции докато не седне на маста за преговори. Войната приключва още същия ден :)

99

Върл Левскар

преди 1 месец

Ohne hilfe , was spinst du her Sholz ? Russian wird kommen bis Berlin nechte mal .

98

Анонимен

преди 1 месец

Шокц на юи знаеш годината 44 и 5 май наближава путин че е отново в Берлин ,че се кланяш на Путин гад фашиска

97

Анонимен

преди 1 месец

Още няколко месеца.

96

тя

преди 1 месец

това ти е целта ,да се убиват руснаци чрез прости укри !

95

рендетУ

преди 1 месец

Изключено! Човешкият ресурс на Окрайнините е пред изчерпване! Остават - жените, бабите и дядовците пенсионери, и накрая децата от 14 до 18 годишна възраст!

94

Анонимен

преди 1 месец

Не ви се вярва Русия да просъществува още няколко години.

93

Анонимен

преди 1 месец

В църквата Света Неделя беше проведен антитеристична опарация срещу терористите които с насили и кръв свалихя законно избраното правителство и окупираха властта в България

92

Анонимен

преди 1 месец

Ами нали се изтрепвате да го осигурите това продължаване на войната, това ви е целта.

91

Атмаджа

преди 1 месец

Нищо ново не казвате.Още преди нова година руската страна каза,че войната ще трае поне 4 години.И щом не се водят преговори,нищо чудно наистина да продължи толкова.

90

Гризел

преди 1 месец

Онзи ден нито дума за годишнината от атентата в църквата "СВ.Неделя",днес нито дума от медиите за годишнината от Априлското въстание.

89

Анонимен

преди 1 месец

Не разбирам защо на всички само Путин им е виновен.Кажете си направо истината от която се страхувате-90% от руснаците искат тази война и затова Путин я води.Това е и причината поради която ще я спечели.Сегашното население на Европа почива на минали колониални успехи,джендъризъм и криво разбрана демокрация,с изкривена и нереална представа за действителността.Така наречените "лидери" на ЕС не са в позиция да позволяват каквото и да било-те могат само да приемат това което Путин им наложи.

88

до европеец

преди 1 месец

"Всеки от нас носи отговорност да използва по най-добрия начин възможностите си, за да можем по-добре да подкрепяме Украйна заедно".....................Продай си имотите, изпразни си банковите сметки и дари всичко на Украйна. В моя джоб няма да надничаш на принципа "дайте да дадем".

87

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението?

86

Европеец

преди 1 месец

Ясно е, че приоритетът е подкрепата на Украйна. Всеки от нас носи отговорност да използва по най-добрия начин възможностите си, за да можем по-добре да подкрепяме Украйна заедно. Трябва спешно да се въоръжим с устойчиви европейски средства за укрепване на нашите отбранителни способности, включително чрез иновативни начини за финансиране. Също така сме единодушни за затягане на санкциите срещу Русия и продължаване на възпрепятстването на руската военна машина.

85

Анонимен

преди 1 месец

"Форумът бе озаглавен: "Германия под натиск. Как може да действа правителствената коалиция при новите условия."--------------А този форум казва ли кой поставя Германия под натиск?

84

Анонимен

преди 1 месец

Олаф Шолц на младини искал Германия да излиза от НАТО, бил е комунистче (член е бил на Социалистическа Демократична Партия на Германия през 1975 г., още като ученик в средното училище, където участва в Jusos (съкращение от Млади социалисти), младежката организация на СДПГ).

83

Малко за политика

преди 1 месец

Какъв мир е приемлив, това ще го реши украинският народ. Засега наистина няма изгледи войната скоро да приключи. За мир никой не говори - нито в ЕС нито в САЩ, нито в Киев. Говорят само за това как войната да продължава до последният украинец.

82

Анонимен

преди 1 месец

Не умни укри се бият за САЩ и Запада. Предатели.