32

Христо Христов

преди 3 седмици

Стефан Димитров е един от малкото про-български министри и затова ВСИЧКИ евроатлантици реват да го сменят. Защото евроатлантиците не са българи. Факт.

31

Възмутен

преди 4 седмици

Е сега мили хора след като всички видяха как товориш радев слага прът в колелата на България и е досадна контра нанейния поход към Шенген иЕврозоната ,не остава друго ,а найдобре ще ебърз импийчмънт впарламента и премахване на путкинския приятел, влюбения в русия товориш радев

30

61

преди 4 седмици

'Употреби ли някой думата "батко" означава чистокръвен индиец' ... Аз пък цял живот да викам на по-големият си брат "батко" и да не знам че съм индиец!

29

До 32

преди 4 седмици

Употреби ли някой думата "батко" означава чистокръвен индиец с мозък който не може да разсъждава, единственото му действие е запазване на равновесие и да изговори доказаната глупост, че Лавров е дипломат още повече подобие на хомосапиенс !

28

Анонимен

преди 4 седмици

К'ъв дипломат бе, баткооо????? Дипломати са хора като Сергей Лавров, а вие сте едни послушни, долни п.о.д.л.и.з.у.р.к.о.в.ц.и без мозък и мнение !!!!

27

Анонимен

преди 4 седмици

Всички сте едни долни крадци ами дано по скоро има, възмездие че държавата едвам диша

26

Изглежда никой

преди 4 седмици

тук не е разбрал защо Главанака не е харесал Димитров ! Човекът си го каза аз съм ДИПЛОМАТ не политиk, а на Тиквата "демек" на Главанака им трябва политик от ГЕРБ затова и беше предложен Митов -"девойката" която обикаля шайки за келепир !

25

Анонимен

преди 4 седмици

Не ни е нужен дипломат за външен министър. Нужен ни е ястреб, милитарист, агресивен ***, който се зъби на Русия всеки ден. И да вдига телефона, даже и да е в кенеффа на министерството.

24

Анонимен

преди 4 седмици

Е нали РeZидента ревеше че няма никаква тежест над служебното правителство? Сега се ядат с ГПС (ГЕРБ-ДПС) за министрите. И отсега нататък, да знаете, няма вече ГЕРБ-ДПС, има ГеПеСе. Те са едно.

23

до 14-ти, Целия

преди 4 седмици

проблем с конкретния дипломат, е че не зае достатъчно ястребска позиция спрямо Иран и Русия, а вместо това прикани за разрешаването на споровете по мирен начин, което е и изкуството на дипломацията. А ястребската позиция спрямо тия две държави има силна политическа окраска, по-точно евро-атлантическа. Това, което ни казва Димитров е хумор за напреднали и отказва да бъде използван в предизборна кампания. Не е чак толкова трудно да се разбере.

22

Анонимен

преди 4 седмици

Трябват ни дипломати по време на война, не ястреби

21

Мда

преди 4 седмици

Митов без това се отказва от предложеният постДа си стои в герб по добре

20

Анонимен

преди 4 седмици

Толкова де били има в БГ, че даже не осъзнават, че дипломат се става единствено с политическа обвързаност :)) Бил прав моля ти се, на другия ден ще му целуват малкия шпек на Дебелянски :)))

19

Ужас

преди 4 седмици

Помня преди -промените парадТанкове , бронетранспортъори , самолети , хиликоптериРакетни установкиКаде сме сега - албанците пеша да тръгнат и са ни превзели за - ден само с тояги

18

Ти д.ебил

преди 4 седмици

И Рашков каналджията ли трябва да не го свалят?

17

Аз дебил

преди 4 седмици

Преди 2 дни с изключително коварен номер свалят кадър на ППДБ от Здравната каса, а сега се сърди че не го подкрепили ?

16

ГАЛКА

преди 4 седмици

ПП ПРАВЯТ СЕЧЕНО НА БЛИНКЕН И НА БАЙ ДАНЧО

15

Анонимен

преди 4 седмици

Ясно , парада за 9 ти май , ще се провежда в София . Направо си канят червената армия на гости .

14

Анонимен

преди 4 седмици

До Ами, прав е човека. Като си дипломат, значи си политик, нали политическите партии ги правят "дипломати" :)))

13

Анонимен

преди 4 седмици

И така трябва да бъде. Не както американски никаквец нарежда. Не Даниел Митов. Не не и не... Българският служебен министър не трябва да се съобразява с водачи на неговата партия и американски такива. Нито Борисов нито ОлБрайт могат да го командват. Нали сме демократична т.е. независима държава. Само че сме под ботуша на САЩ.