19

Анонимен

преди 4 седмици

То може и да е вярно, но разцвет на икономиката въобще не значи разцвет на държавата, а според мен второто е много по-важно.

18

рендетУ

преди 4 седмици

До 1991 година, когато националният предател Андрей Луканов подписа американският "План Ран" имахме силно развита Тежка и Лека промишленост с пълен производствени цикъл, а Икономика без Промишленост - Йок!!! Всичко друго е СловоБлудие!!!

17

Икономика?

преди 4 седмици

Не знам за каква икономика става въпрос? България не произвежда абсолютно нищо в момента. Малкото производства които имаме тук там из страната не са български. Селското ни стопанство е унищожено и в момента не можем да се изхранваме сами без внос. Енергетиката ни е пред закриване и големите проекти са спрени. Инфраструктура не се строи никъде освен в София едно метро. Добива на ресурси е продаден чрез концесиите. Чужди фирми вадят златото ни. Туризма е в криза. Има отлив.

16

Анонимен

преди 4 седмици

Дъра бъра и накрая е изтропал това за което му е платено.Еврото ако беше нещо хубаво нямаше да плащат на такива да го хвалят.

15

Анонимен

преди 4 седмици

До Факт: Ами като си преизбираш все същите, как да се променят нещата?

14

Анонимен

преди 4 седмици

Най-голям разцвет на индустрията има през социализма.

13

България

преди 4 седмици

Влезе в ЕС като най-бедната държава в Европа. След това обедня още повече. Най-бързо измиращата нация в света, изпреварихме дори Украйна.

12

Анонимен

преди 4 седмици

До История (4): Кой краде? Ако имаш данни, уведоми прокуратурата! Иначе само клеветиш!!

11

Факт

преди 4 седмици

Разцвет на икономиката в България имаше от 1947 до 1989 години. Преди това в Европа само Румъния и Югославия бяха по-зле от България, а сега май всички ни минаха и се отдалечават от България, а ние все така дълбаем дъното.

10

Анонимен

преди 4 седмици

Големият камшик за политиците е масовото участие в изборите. Затова те правят всичко възможно да ни откажат от гласуване и така да се бетонират във властта.

9

Реалист

преди 4 седмици

Това до 2008 година, а после през 2009 най-мутренската част на мафията завзе политическата власт в България и още не можем да я свалим от власт.

8

за успокоение на

преди 4 седмици

преизбиращите и сега както И в миналото чекмеджетата най-често са насочени към военни доставки и публични строежи чрез кухи фирми бушони и офшорки чрез незабелязани парични трансфери от съответните органи

7

МангоИкономика

преди 4 седмици

Целият бизнес е в ръцете на полицаи!

6

Анонимен

преди 4 седмици

Защо Левът не покачва курса спрямо Еврото? При по-голям резерв, при по-малко кредити, това е логично следствие.

5

Голяма веселба

преди 4 седмици

в това студио. Управлявали са ни измамници и ни управляват измамници и днес - голяма работа, нищо ново. "Никога не сме били най-зле!" - е тука обаче статистиката е на друго мнение. Държава без индустрия е колония - много правилно.

4

История

преди 4 седмици

Нищо ново под слънцето. Колкото повече хора крадят от държавната хазна, толкова и повече народът обеднява- това е обяснението!

3

Анонимен

преди 4 седмици

Каква икономика, едно време хората работиха в заводи, фабрики и предприятия сега са пазапи в молове и сервитьори

2

Анонимен

преди 4 седмици

навсякъде е така, в Гърция заемите са предимно за оръжие, строежи и повишаване на доходи, това е разорило и Древния Рим - войни, строеж на амфитеатри за безплатни забавления

1

Анонимен

преди 4 седмици

Даа всичко е в разцвет не бях виждал на половин век съм да, запълват дупките в асвалта с натрошени керемиди хората да не си чупят колите но и това, видях