10

до 9

преди 3 седмици

Хазара знае, че raня е kyx на гъдулка и един и същи номер може да мине хиляди пъти при него. Те така вече 35 год. го разиграват raня с разни "спасители" от Посолството. Нови избори, нов политически проект. Сега иде пак спасител- полк. Марков му викат. Обикаля студия и студийца да се мазни и разказва митове и легенди чУ'ека! Пък raня гълта ли гълта, а не вземе да погледне де работи Марка! Човека е асистентче по национална сигурност в Меката на copocnuиme- Нов българску университет! Туй то.

9

Анонимен

преди 3 седмици

Измама и всяване на паника сред населението ! НЕ ГО ЛИ ГЛЕДАХТЕ ВЕЧЕ?

8

Жоро

преди 3 седмици

До Петко По-добре им препоръчай да варят магарешки копита или поне магарешки уши и опашки. Щото коклЮша се нарича още МАГАРЕШКА КАШЛИЦА. Като те хване, кашляш като магаре. И спасение няма!

7

До 6

преди 3 седмици

На сайта на Министерство на здравеопазването е посочено, че последната реимунизация срещу коклюш е на 12 годишна възраст. Можете да проверите през Гугъл 'ваксина срещу коклюш имунизационен календар' първия резултат.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Шегата настрана, някой знае ли кога се слага последната ваксина против това чудо? Защото аз не помня да ми е слагано нещо такова, откакто съм голям, през 10 години се правят ваксини за тетанус и дифтерит, но никой не слага за коклюш?

5

Анонимен

преди 3 седмици

"Всички, които не са ваксинирани срещу коклюш или при които периодът на активност на ваксината е изтекъл, са изложени на риск от заразяване."-------------------А в съседната статия научаваме, че първия заразен с коклюш в Хасково е ваксиниран.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Признаци почти като при пневмония, лек антибиотик.

3

Бг мама

преди 3 седмици

Трябва силно да изплашите детето и спира да кашля. За 2 минути изчезва болестта.

2

Петко

преди 3 седмици

Кокоши глави се слагат в една тенжера и се варят 15 минути. Слага се малко кокоши нокти и се даржи на слаб оган още 6 минути. Пие се до като е топло. Веднага минава. Не верваите на лекари и учени те затва са станали такива щото нищо друго не стават. Коклош идва от кокошка и затва се лекува с кокоша глава.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Баба го леуваше със отвара чай.ох, дано само намеря рецеотата и да я дам, *** дано помогне на хората и учените :(