111

Реалист

преди 3 седмици

Ем грозен,ем ***.

110

Българин

преди 3 седмици

Под достойнството ми е да чета подобни простотии. Не може по подобен низък и олигофренски начин да си мислиш, че заблуждаваш хората Главчев. Ти си куклата на конци на Толупа от Банкя, а той е марионетката на посолството на Америка защото е мишка и го страх да му покажат далаверите. Чинно им се подчинява на всички хрумвания.Единствено се чудя на тия които ходят да гласуват ( ако наистина ходят, а не ала-бала после с бюлетините) защо го правят толкова ли са глупави.

109

Анонимен

преди 3 седмици

Нямам план Б,каза случайният Главчев,назначен от банкянския като Вр.И длъжността премиер.Ти нямаш план А,видно от политиката ти като глава на т. нар. министерски съвет.Борисов ти изкрещя от кв. "Подуене",че наш Дани трябва да оглави външно министерство и ти Главчев,още на другия ден предложи на НС,да бъде назначен.

108

1 партия не

преди 3 седмици

Трябва да остава в парламента повече от 4 години.

107

Гласуваш на изборите

преди 3 седмици

А АЙ дуците се преизбират???

106

Помашките партии

преди 3 седмици

На ЕНИЧЕРИТЕ,ДС-дъпъсъ-БКП,гербАЛА-СДС,ПП-ДП на посолствата от 1989г. Са вредни за православна България и човешката цивилизация на ЕС.

105

Анонимен

преди 3 седмици

Боже защо все такива ни управляват? Защо позволяваме това бе хора? Какво става ? Няма на къде повече надолу!

104

Радослав

преди 3 седмици

За какво и е на една кадъна да помни каквото и да е освен кой и е собственика? Ето и Главчева ханъма помни само, че когато Бойко бей скръцне със зъби тя трябва да разтвори бузи и да застане в поза партер. Типично за кадъните от харем гроб!

103

Анонимен

преди 3 седмици

И се чудим че от 35 години подминахме и ДЪНОТО. Заради такива НАГАЖДАЧИ

102

Анонимен

преди 3 седмици

Сигурно Главчев е забравил, че беше председател на народното събрание от ГЕРБ.

101

Пеевски Боко

преди 3 седмици

Никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция това е ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода. браво респект към ПП ДБ защото искам България да бъде европейска държава а не *** на Боко тиквата и Пеевски прасето. България над всичко да живее България.

100

Анонимен

преди 3 седмици

Радев махай я тази деменция!

99

Анонимен

преди 3 седмици

Майко мила и ние си имаме Джо Байдън

98

баба мара

преди 3 седмици

докато ни успиват с прос-то-тии дали не се раздават порции и когато се опомнимда е късно дали не е някакъв пъклен план дано не изтрият и този коментар

97

vs

преди 3 седмици

Тоя, по умствена изостаналост ми напомня за един министър на правосъдието на тиквата!

96

Ивза

преди 3 седмици

И този човек е управител на ...,а сега премиер.Когато нещо не ти изнася,бързо се забравя.

95

vs

преди 3 седмици

Ако те сложим на детектора на лъжата ще счупиш писеца мър.яч умрял!

94

Анонимен

преди 4 седмици

Ами пий гинко билоба ве

93

Анонимен

преди 4 седмици

Глафчо не помни кво е ял на обед!Пръжки с боб...

92

ПроСоТо

преди 4 седмици

не е смешно !...Всъщност,това поведение и бръщолевене на главочев е УЖАСНО !!!...И знаете ли?..-Цялата тази трагедия се дължи на петнадесетгодишното вилнеене на ПростакномерЕдно на републиката-така наречения "боко тъ.."...Този социопат и психопат,патологичен крадец и лъжец УСПЯ да наложи НЕГОВИЯ СТИЛ в социалните отношения..А българина генетично е предразположев към КРАЖБИ,ЛЪЖИ и БЕЗЧЕСТИЕ....За това стигнахме до това ПОЗОРНО дередже..