19

баба мара

преди 3 седмици

при тези цени на агн месо и козунаците няма никаква опасност да преядем акоизобщо консумираме подобни храни последният път когато сме купували агн месое някъде в края на 1989 г

18

питай баба си

преди 3 седмици

колко яйца е яла и се виж на какво приличаш, българко от западна българия. то западът си е бил бедин винаги, но чак да преяжда с яйца

17

До Теди

преди 3 седмици

Едно, Теди, следващото вече не е "на гладно".

16

Анонимен

преди 3 седмици

Тази жена нека си обсъжда диетите. Постът е въпрос на вяра и няма нищо общо с медицината. Той си съществува от стотици години и е такъв, какъвто си пише в църковния канон - от Заговезни до Великден, без животински продукти, рибата е позволена само на Благовещение и Цветница. Който не вярва просто не пости и това е. Ако човек е вярваш си спазва този канон. Няма да загине никой от постене по време на този период. В останалото време никой не му е забранил да поема животинска храна.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Що за съветване? За да не преяждаш когато и с каквото и да било просто си определяш едно количество, слагаш си го в чинията и не сипваш още. Затова Байковии сие не са ви нужни.

14

Азе

преди 3 седмици

С интерес ще гледам НА ЖИВО от Пирогов по ГЕРБТВ че няма случаи на преяли с яйца!!!!

13

Теди

преди 3 седмици

КОЛКО ЯЙЦА МОЖЕ ДА ИЗЯДЕТЕ НА ГЛАДНО

12

вгз

преди 3 седмици

Ако не искате патешко, яжте бой.

11

вгз

преди 3 седмици

Яжте патешко. :)

10

Анонимен

преди 3 седмици

Пари ми дай акъл не ми давай :)))

9

Тази статия не се

преди 3 седмици

отнася към ~80% от населението на страната. Следваща статия - Как да сготвим миди "Сен Жак" - не се отнася към 95% от населението. Много буржоазни новини взехте да пишете, все едно дяла България е населена с кралски особи.

8

Анонимен

преди 3 седмици

не бой се жена- 27лв кг.агнешки бут,идва около 70лв.малко българи ще си купят.

7

агнешко е

преди 3 седмици

турска манджа за шишкави туркини . сварценегер по 63 яйца лапал заради фитнеса . Като дръпнат 3-4 л ракия и 8-9л вино. то яденето и дебелината нямат значение . Целта е на празниците да се разнообразим и починем, като честваме именик и въскресение . само католиците преяждат . ние сме христяни . както много от имената на населените места и курорти са турски , така и храните в бг кухнята са подобни на турските.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Откакто я чух тая преди време да разправя,че най-важната храна за деня била закуската не искам и да чувам за нея,а като я видя искрено се смея.Много изостанала женица със знания от преди 50-100г.Вземи Байкова прочети някоя и друга книга по въпроса та дано ти светне,че през ноща и до обяд на другия ден организма се чисти,ама кво ли им разбира на такива "диетоложки" главата.

5

Анонимен

преди 3 седмици

Нямам пари за месо

4

Ка да не преядем?

преди 3 седмици

Мче, по различному - богатите с два пръста в гърлото, по-бедните с двата пръста другаде.

3

IQ 3.14

преди 3 седмици

съветвам доц байкова да ми преяде с дедовия, на 30 кинта шилешкото.

2

Анонимен

преди 3 седмици

Естествено че народа ще преяде и препие и ще играе хора и кючеци хвърляйки сълфетки до сутринта през празниците ще има пълни колички с уиски козунак агнешко и яйца после бал за 5 бона айфон за 2 бона малдивите, дубай, 3000 евро квадрат на панелчето снимки от фейса от екскурзии по цял свят спа комплекси гърция турция

1

Чудя се

преди 3 седмици

Сьветва ли откаде да вземем пари за месо и яйцаЩото всичко е прескьпо