11

зеленскиБляд

преди 3 седмици

нямате шанс срещу Иран грозник такъв . Нова атака срещу изрел няма да може да спрете.Това беше само 100 дрона нищо не е трябва да се изтрелят минимум 1000

10

Анонимен

преди 3 седмици

Иран също!

9

FUCKEU

преди 3 седмици

Бой по изcpаелските каски докато мърдат.

8

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 седмици

След двучасов разговор със САЩ, при което Нетаняху е получил категоричен отказ за подкрепа на удар срещу Иран, чифутларина е дал заден и отменил напълно изготвен план за нанасяне на удар.

7

Авек плежа

преди 3 седмици

Гледах го тоя по телевизора - нахален,прекъсващ събеседника ,ръкомаха, нетолерантен. С удоволствие да му зашиеш шамар.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Израел се дискредитира пред целия свят. Дори в САЩ се чудят как "да вържат лудия". Всички ревове, че били унищожавани преди, вече са глас в пустиня. Няма кой вече да изпитва вина и да си посипва главата с пепел, че нещо си... щом те сами не се държат като нормални. Грешка, сегашния побърканяк в Аржентина им е фен.

5

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 3 седмици

Сионските мъдреци ще увиснат на ешафода. Нетанвху първи.

4

Анонимен

преди 3 седмици

Отворих си биричка

3

Анонимен

преди 3 седмици

Израел в момента е силно реакционна държава. Ръководните и партии проповядват,че неевреите не са хора. Това че българите сме по принцип добронамерени, че сме човеци и имаме очи за всичко добро, в случая ни прави уязвими, защото насреща си имаме точно противоположното, изразено във всякакви словесни еквилибристики.

2

Анонимен

преди 3 седмици

Иран е обявил, че знае точното място на ядрените оружия на Израел. Тъй че, ако ционистите имат желание да затрият населението на държавата си, ще им се удаде, Мошетаа се считат за най-хитри и искат да подчинят всички. Няма да стане. Нито САЩ са в състояние да им спрат дивамията, нито те се осъзнават колко са затънали. Това, че други, като Б-я, се чувстват с извити раье и хванати в капан, на тях няма да им помогне.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Израел няма дру избор освен да разнебити военната машина на Иран,и то докато е време.Стратегическа грешка е да се изпусне такъв уникален момент. САЩ също трябва да участват в смазването на режима на тия ислямски фататици.Ударите трябва да бъдат ракетни и авиационни удари с високоточни оръжия.После ще дойде реда и на Русия...