69

Анонимен

преди 3 седмици

Става дума за същата тази Хьон Сонг Уол, която Ким Чен Ун екзекутира през 2013 г., а през 2018 г. същата тази Хьон Сонг Уол беше звездата на държавната правителствена делегация на КНДР на Олимпиадата в Южна Корея.

68

???

преди 3 седмици

едно само не ясно за продажната путинофилия тука и то е ЗАЩО след като намират северна корея за рая на земята а управниците на северна корея уж били най-великите на света, та ЗАЩО продажни путинофили не се изнесете до един да живеете в северна корея бре!!??? А????? Ами от тука ми лаете!!!????

67

Kim

преди 3 седмици

Аз се грижа за раждаемоста на нацията като Киро Харвърта , дето рънчи с парапета косматка, а него го рънчат на козяк!

66

Ти да видиш..

преди 3 седмици

Който обича и се кефи на про-сто-тии , ето ги коментарите от долу.

65

Анонимен

преди 3 седмици

Истината е, че Северна Корея не е нападала нито една държава. Какво непрекъснато и взимат мерки и кройки? На кого пречи. Колкото до любовницата, сигурно не е само една, но е абсурд да го хванат крачка точно него.

64

Анонимен

преди 3 седмици

Какво ли НЕ смеят да говорят сънародниците му за него ?Там положението е такова, че не можеш да се довериш на брачния си партньор, какво остава в селската кръчма да плещиш нещо за другаря Ким.

63

още нещо

преди 3 седмици

И нашия Ким Буц Бор имал незаконно дете в чужбина.

62

Анонимен

преди 3 седмици

До Щерю...А ИМА БЪЛГАРИ ТЪГУВАЩИ ЗА СОЦА- НЕКА ОТИДАТ В СЕВЕРНА КОРЕЯ, ВЕНЕЦУЕЛА С ИНФЛАЦИЯ 83 000%

61

Анонимен

преди 3 седмици

Каква изчерпателна статия за ДЕСПОТА. Баси смешните "журналисти" пишат в тоя сайт. Ако не са забавните коментари никога няма да отворя днес бг.

60

БАЦЕ ТУЛАПА

преди 3 седмици

Няма проблем! Да се обади на нашия нерез Буцам да му каве ,как да лъже.После да и купи една къща в БарЦелона и толкоз

59

Анонимен

преди 3 седмици

Кой в хванал диктаторът с любовница, вие четете ли се като пишете. Този човек коли и беси, няма никой над него в Северна Корея, вие пишете заглавие, че го хванали!!!

58

Щерю

преди 3 седмици

Юдо-комунизма е неуспешен социален експеримент, израждащ се бързо в юдейска тирания и социална разруха. Българите сме преживели е това...

57

рендетУ

преди 3 седмици

Това ли вече наричаме Топ Новина??? Ким Чен Ун и любовницата му ли определят политическия, икономическия и социален курс на Бг???

56

Анонимен

преди 3 седмици

Путин е пулучил инфаркт на миокарда - причина за смъртта възрагстен човек над 70 години

55

Анонимен

преди 3 седмици

Путин е загинал снощи. Застрелян е от КГБ след куп разногласия от провала в Украйна.

54

Нищо ново под слънце

преди 3 седмици

Кой във върховете на властта, а и не само си няма любовница/и? Това не е нещо извънредно, че да се тема тук. На Ким(чо) ако му става и му се ще със сигурност ще си има цял харем от метреси. По-интересното за нас е кой наш политик колко и какви любовници и незаконни деца е навъдил и как ги издържа? ББ, Киро с Миро и так далече...

53

Анонимен

преди 3 седмици

Де бре, как може в статия от този тип да удебелявате текст? :) Селяни сте, селяни ще си останете. Смехория пълна е тая медия, един изкуствен интелект може да ви замени до последния още днес.

52

Анонимен

преди 3 седмици

До Алекс, Да не говориш за Боко тиквата и Мата Хари? Това поне е доказано, включително със саморизнания за разлика от другите ти бръщолевения. Може би говориш за Кирчо и Лена? Все демократи и стожери на морала... Лена сгодена, а Кирчо напльокал 3 деца. Комунистическите лидери са едни жалки дилетанти в сравнение с днешния разгул на демократите, на тях дори вече жени не им трябват, на запад извращенията са придобили колосални размери.

51

Алекс

преди 3 седмици

Комунистическото лицемерие е еднакво навсякъде.И тук беше така преди 89.Висшите партийци се бяха обзавели с любовници.Актриси,певици и стюардеси задоволяваха мераците на номенклатурата.

50

Анонимен

преди 3 седмици

Поне един нормален лидер, който харесва жени. Дайте да видим Трюдо, който винаги се движи с един вагон гейове, по думите на канадската преса. Порят го като риба. Да не говорим за Байдън с фетиша към малки момиченца или Клинтън, който е бил клиент на Епстейн с оргиите с деца.