16

АЛО,

преди 1 месец

С НИСКИ ЗАПЛАТИ,СТОЯТ ПЕНСИОНЕРИ НА ЗАПЛАТА И ПЕНСИЯ,КИБИЦИ И КЛЮКАРИ,БЕЗ САМОЛЕТИ ,БЕЗ ТЕХНИКА-КАКВА АРМИЯ ,КОЙ БИ СЕ ЗАБЛУДИЛ-ПЪЛНА ШУРО-БАДЖАНАЩИНА И ТОВА МНОГО ГОДИНИ

15

Боко тиквата

преди 1 месец

Никога повече комунисти мачкали България лагери затвори. Само ПП ДБ защото искаме България да бъде европейска държава със НАТО и ЕС и САЩ долу СССР. В момента Боко тиквата е 🐷 Пеевски мафията искат магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и всички ревът срещу ПП значи всичко е наред

14

Никога ГЕРБ ДПС

преди 1 месец

Никога повече комунисти мачкали България лагери затвори. България над всичко искам България да бъде европейска държава а не *** на Боко тиквата и Пеевски прасето.никога ГЕРБ ДПС ИТН дъното бутнаха правителството на ПП. Какво стана със нексо. Нищо пошилки преди избори и после съдене на България за обещетение. НЕКСО съди България за 2 милиарда евро

13

Не им вярвам !

преди 1 месец

Ако тръгне Русия срещу нас да не хвърлят пушките и да трябва други да воюват ?Когато беше взрива във Кербала 3-4месеца не можеха да съберат хора защото си мислеха. че е опасно . Иначе сега е лесно за Млад човек Отиваш във 8часа и се връщаш във 17 да си пиеш биричката . Да няма--аз за хиляда лева няма да ида на фронта ! Мисля че и за повече няма да идат--това си е мое мнение ,извинете ме .

12

Пеевски Боко

преди 1 месец

Браво респект към ПП ДБ респект към тях. Никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и границата с Турция. Радев слуга на СССР работи срещу ПП.

11

Анонимен

преди 1 месец

Заплатата на един войник, минималната, трябва да е средната за IT сектора, защото без IT можем, но без да има кой да ни защитава - не. Струва се да се помисли за това - на кого ще поверите живота си, на чичката с шкембето с клавиатура и мишка в ръка или на обучени професионалисти, умеещи да боравят с оръжие, военна техника и високо чувство на патриотизъм и боен дух. Отговорът мисля е ясен!

10

Анонимен

преди 1 месец

Най-*** *** са *** военни! Това ако дойде един партизански отряд на Хизбула ще ги *** и ще им *** *** за отрицателно време! Най-големия *** който не става и за *** става военен!!!

9

Анонимен

преди 1 месец

Десито от къде го извади този зелен панталон!? Тази жена така и не се научи как да се облича според случая и природните си дадености.

8

Николай

преди 1 месец

На САЩ и глобалистите, Русия им трябва като "страшилище" за да има въобще НАТО. Не им трябва Русия с която да са в мир и да търгува нормално с Европа!Ако не е страшилище трябва да я предизвикат по всякакъв начин.Пък ако ще и да съсипят Европа

7

Велизар

преди 1 месец

Тия *** да вземат да се скрият някъде, преди да са ги изритали с шутове скандално опсаните приказки за война, които ръсят. Ще си оставят младите хора професиите и живота, за да пълнят вмирисаните казарми, да затъпяват и да изпълняват командите на разни ***.... Страхотна идея е и в нация с все по-малко работна ръка и все повече пенсионери да занимаваш младите хора с глупости. Още една причина да си биеш шута от тая к*чина наречена държава. И какъв е скритият подтекст? Осрахте се в Украйна и сега ви трябва пушечно месо да бранят шиши и тиквун ли?

6

Венци

преди 1 месец

Независимо от продължителността, поделението или обучението: Казармата е абсолютна загуба на време! Нищо не оправдава тази загуба! Няма никакво значение какво знаеш! Казармата е пропаднала форма на унижение и разврат! Колко хора биваха изнасилвани, започнаха да изпозлват наркотици, или бяха убити... знаем всички много добре! Казармата е място за хора без никаква стойност и да имат власт да си чешат егото. Нищо повече, нищо по-малко! Има професионална войска. Да се оправят както могат! И без това нищо не могат :)

5

Сержант

преди 1 месец

Всеки, отговарящ на изискванията за военнослужещ, може да заповяда в армията. По цял ден ще спите, няма да плащате осигуровки, и ще се пенсионирате на 55г. Вратите са широко отворени. То ако беше така, щеше да има опашки пред военните поделения.

4

Анонимен

преди 1 месец

Формира се скъпа армия. Парите ще са от Европа, а в ролята на разходен материал български младежи и девойки.

3

Анонимен

преди 1 месец

Нисък статус ли?!Няма по-добър статус от тях-кой се пенсионира по-рано от тях?!Кой получава 20 заплати при пенсиониране като тях?!Кой не плаща и стотинка осигуровки а *** с 2 усти?!Кой ползва разни измислени курсове за "адаптация за стреса от цивилния живот"?! НИКОЙ ДРУГ!

2

А Радев

преди 1 месец

Като беше в армията,повиши ресурса само на любовницата си.

1

Анонимен

преди 1 месец

Кога :)))