15

Анонимен

преди 1 месец

Главчев подайте оставка и нека умните и красиви шарлатани и драскачите да си направят правителство не си заслелужава да понасяш алчността гадостите лъжите на тези

14

Пеевски Боко

преди 1 месец

Още едно доказателство че за тези длъжности трябва да са експерти а не послушковци като Главчев които дори не може да чете. За това искаме България да бъде европейска държава а не *** на Боко тиквата и Пеевски прасето. Да живее България никога повече комунисти ГЕРБ ДПС ИТН БСП бандата на прехода 33 години лъжи и грабежи на народа.

13

Ще има ден на радост

преди 1 месец

Прикриването на корупцията по договора "Боташ" е въпрос на време-до момента, когато догодина войната срещу Украйна свърши и веднага у нас стартират заседанията на Военния трибунал. Така,че всички замесени в тази далавера, независимо от заемания от тях пост, ще отидат зад решетките.

12

Анонимен

преди 1 месец

От " Боташ" ще изскочи не заек, а мечка! Бдете, хора, ровете надълбоко, че ужасно вооооооониии!

11

Анонимен

преди 1 месец

Подозрителна активност на "ЗА оръжия за Украйна" срещу "НЕ на руския природен газ", при това, в последните им работни дни. Сигурно е случайно, ама е изгодно. То там нямаше ли една обществена поръчка за НЕруски газ, ХИ-хи! Открито и прозрачно.

10

Дима

преди 1 месец

Корнело не превръщай нещастната си любов към Борисов в проблем на държавата.Той не те харесва и много пъти ти го е показвал Престани да се вихреше и дивееш,не сме длъжни да ти гледаме сериите.Разкарай се ,ближе си раните и не ни занимавай.Айде ее ,30 години ти плащаме да въртиш интриги,разкарай се

9

До баба Мара

преди 1 месец

А Радев от коя партия е?От същата,дето трябваше да бъде забранена със "закон".

8

баба Пена

преди 1 месец

Пръсна се по шевовете тая жена че БСП е вън от управлението и краденето на държавата и вече дажи и старит баби и дедовци не гласуват за тях. Да свиква че повече пари договори нема да види тя и тази комунистическа партия която още преди 30г трябваше да бъде забранена със закон.

7

пак ли

преди 1 месец

До Анонимен 1Точно обратното пич не спираше да го бъзика! Дори се изгаври с Бокича като му каза да излезнат на вън да се разберат като мъжи!!Тва че такива като теб харесват бандюгата и гробарите вече е болест на нашия народ!!

6

Алекс

преди 1 месец

Другарката е много активна,но групичката депутати зад нея е рехава.Вместо да се занимава с безмислени ПР акции,по-добре да се постарае да вкара повече депутати в следващото НС.Тогава ще и се чува думата.

5

манго

преди 1 месец

колоко пари са отмъкнали тикавати шиши смятай

4

нагла и ...

преди 1 месец

Неслучайно и викат другарката Импексова.

3

Майора

преди 1 месец

Ало Нинова с кой подписа договора с Боташ? Добре се знае , това е вашата съпартийка Деница Златева! За пореден път излизат наяве неща в които БСП е забъркана като наследница нс БКП , която винаги е работила в ущърб на страната!Затоваи България плащаше най скъп хазна Газпром преди спиране на договора!

2

Ха-ха

преди 1 месец

И това го казва точно тая, която като министър не знаеше и отричаше, че пращаме оръжие на Украйна, но цял свят разбра, дори го показаха нагледно как там с наше оръжие се убива!

1

Анонимен

преди 1 месец

Когато Бокича беше на власт, на тази не и се чуваше гласът, сега много взе да се обяснява комсомолката :)))