29

Анонимен

преди 1 месец

Тоя кривоглед вампир не е ли майка на един *** трепач на котки.

28

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

Истината е една за хората , които не членуваха в БКП и не бяха доносници било то на партията или на фуражките след 9-ти Септември 1944 година - от политически роби станаха икономически роби в днешно време .

27

мнима смърт

преди 1 месец

ПРОБУТАХА ТРУПА НА ДРУГ ПОЧИНАЛ И СЕГА АНДРЮ ЛУЧИАНО КАТО ХРИСИМО КОМУНИСТЧЕ ПАПКА НЯКЪДЕ НА ЗАВЕТ ПАРИЧКИТЕ НА ПИЖО И ПЕНДА ! БЛАЖЕНИ СА БАЛАМИТЕ И ТЯХНО Е ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО !

26

До 32

преди 1 месец

Много си прав! Точно защото парите на държавата бяха разпределени между членовете на ДС и БКП, затова в България няма преход към реален капитализъм, а към един комунистически грабеж. Защото комунистите живеят чрез крадене на държавната собственост, която преди това е била частна. И повечето от тези които си разпределиха парите в куфарчета, още са начело на държавата!

25

Алекс

преди 1 месец

Луканов вече не е интересен.Създаде мафията и същата мафия го ликвидира.Тази книга е леко излишна.

24

Анонимен

преди 1 месец

Преходът в България е една малка проекция на прехода в бившия СССР. Спортисти, групировки, убийства, олигарси, приватизация, разграбване... Да здравствует дружба между КГБ и ДС! Кои откриха първите фирми, случайни хора? Капиталите на държавата се разпределиха на наш'те хора, за да правят капитализъм, т. е. парите пак да останат в тях.

23

Анонимен

преди 1 месец

Защо не споменавате в статията,че укри бяха арестувани за този случай?Обаче до ден днешен ако питаш някой ще каже,че са били руснаци,защото всички ги бъркаме с руснаците.Май наистина си мислите,че хората масово имат деменция и не помнят...най-малкото още има новини от тогава,които могат да се открият лесно.

22

Анонимен

преди 1 месец

Христов какъв си ти? За кой гласуваш? Страх ли те е да кажеш?

21

Христо Христов

преди 1 месец

Луканов, заедно с пълзящите сДС (Паси, А. Йорданов) СА проклятието на България. Факт!

20

Христо Христов

преди 1 месец

Луканов свали Виденов, защото Виденов искаше Нефтохим и другите ДЪРЖАВНИ ЕООДта, управлявани от ДС бизнесмените на Луканов да внасят печалбите си в бюджета. Факт.

19

Христо Христов

преди 1 месец

До 22 "Луканов е убит от руснаци" - БРАВО на руснаците!

18

Ангелина

преди 1 месец

Много от нещата ,които се преписват на Луканов са митове целенасочено създадени от тези ,които го убиха. Бил е умен ,с визия различна за бъдещето на България по демократичен път ,която не се е нравила на "другарите му - нови капиталисти".Може да се проследи ,какво е бъдещето на неговите деца и на децата на останалите "нови демократи",които и в момента са част от олигархията. Така ,че "куфарчетата" са там. За Луканов по - важна е била властта ,отколкото материалните неща.

17

Христо Христов

преди 1 месец

Едно е сигурно, без Луканов България щеше да е много по-добре сега. Всеки твърдящ противното е враг на българите и България.

16

Анонимен

преди 1 месец

Ако са намесени някакви служби, това очевидно са американските и английските.

15

Анонимен

преди 1 месец

КГБ + ДС

14

Анонимен

преди 1 месец

Свикнахме у ийствата в БГ да не бъдат разкривани! Не от днес и вчера!

13

Анонимен

преди 1 месец

Бащата на демокрацията в България. Само дето след като го убиха станахме мафиотска демокрация.

12

Анонимен

преди 1 месец

Трябва ли ти дизайн търси италианец трябва ли ти шоу търси американец, трябва ли ти наемен убиец търси само украинци

11

Който го е охрянявал

преди 1 месец

и не споменава даже кой му е бил охранителя. Ама не е Главчев с лък и стрели като Гогю Миялеф, скрит в храсталаците дорде е чучнал по двойно голяма връз цукалото е записвал с клечка в пясъка номерата на черните коли с номер 8989. Най лесно е за личната охрана да ликвидира охранявания. По онова време Главчев най серьозно с учебници по правителствена икономика се е готвил днес да ни е Премиер

10

Времето е Наше

преди 1 месец

Луканов е първата знакова жертва на "демокрацията", която сам той довежда до реалност, един вид сам си изяжда главата и ни хвърля в безвремие и разпад. Начинът по който убийците му избягват правосъдието обобщава и досегашното безсилие на институциите ни. Всички знаят, че са те ама последствия никакви! Луканов пак се отъва лесно, може и да се върти в гроба заради неговата криво разбрана демокрация, но истината е че всички ние дето блъскаме вече 30 и косур години сме истинските жертви.