191

Анонимен

преди 4 седмици

Уж богати, а всъщност най-бедната държава в ЕС! В София има толкова бездомници, за тях нито държавата, нито църквата са направили нещо!

190

Анонимен

преди 4 седмици

Да защото ббяхме комъннистическа държава и 80 процента ъспяха да си купят жилищата

189

Shark

преди 4 седмици

НСИ да каже с колко точно е намаляло населението на България след 1989та. Да каже каква е раждаемостта оттогава насам и какво е съотношението между пенсионери и работещи! Това е богатството на един народ, хората, и то младите хора. А не жилищата, за които много ви боли и сърби, че ги имаме. Да, имаме ги и ще продължаваме да ги имаме! А вие си заврете статистиките на едно място дето слънце не огрява!

188

икономист

преди 4 седмици

Хора, не си мислете, че след 1990-та година, са построени само около 10%-та от жилищата. Тук става въпрос за това колко от домакинствата обитават жилища построени след 1990 година. Вероятно са построени много повече жилища след 1990-та, но те стоят необитаеми, и това е най-странното в тази статистика. За мен обаче това не е чак толкова странно, особено ако се дължи на огромен брой спекулативни сделки, извършвани от инвестиционни фондове. Пазарът на жилища е манипулиран!

187

Оптимист

преди 4 седмици

Щом вече не си прибираме вечер чистачките и касетофоните от колите значи сме дръпнали напред

186

Писимист

преди 4 седмици

Жилището през 2000 беше 15 000$, сега същото е 150 000$ и хоп станахме богати или реално разлика в средата на живот няма. Същото жилище същата кална алея , същите дупки. Само дето развалиха шоколада.

185

Azrael

преди 4 седмици

Богатството е здраве младост здраво семейство добра жена добри деца време за себе си спиритуални практики.Други да работят за вас.С какво сте богати вие Живот на заем,недоспали платени робислуги каращи вторични суровини.Психообременени зависими от всичко и всеки алкохолици хазартно зависими крадци наркомани профани за седмица ваканция в зверилника Гърция и пак.Богатство е нужно навреме.На пенсионни кадавроразвалини за какво са ви всичките тези пари?

184

Щирлиц

преди 4 седмици

"Това, което се построи по мое време,вие не можете да го боядисате."-Тодор Живков.

183

Анонимен

преди 4 седмици

колко човека дето изобщо не живеят в кочинката на пеефски имат по 2 3 панелки и вилички... колко има като нотариуса и бойко рашков и разни либовници на алексей петроф и порко и не знам си кой с по 10 20 30 имота. единият изял печено прасе, другият стоял гладен 2 седмици, всички яли пили и се веселили...

182

Анонимен

преди 4 седмици

Раздадени са толкова необезпечени кредити в токсичен имотен цимент от недъгавите мутро банки, в БЕГЕкочината, че ако лихвите мръднат както на Запад всички тези несретници с имоти ще станат клошари а, ЧСИ ще станат най големите банки в БГ

181

Юлиян

преди 4 седмици

Ако не съм живял,бих ли си позволил да коментирам!

180

Анонимен

преди 4 седмици

До Юлиян.... Ти живял ли си по времето на бай Тошо>

179

Юлиян

преди 4 седмици

Това НСИ-статистически институт.Ако бърка данните,значи бърка и в извода за "добре"-то сега.

178

Юлиян

преди 4 седмици

Обръщам се към хората,не към "телевизорите",които само въртят заложената им "програма",без да имат способността да асимилират получената информация.

177

Sata NATO

преди 4 седмици

До Юлиян... Глупости. И по двата параметъра сега сме по-напред.

176

Юлиян

преди 4 седмици

Най-сигурните показатели за това дали едно управление е наистина добро за хората в една държава,това са:първо-броят на населението-расте или намалява по времето на това управление и второ- процентът на построените жилища за този период.Откъдето и да го погледнеш, периодът на управление на Тодор Живков е без конкуренция.

175

баща ти

преди 4 седмици

Ето къде им стяга чепика ,на бандитите днес ? Ех да можеха да докопат тези жилища от хората ,и след това да им ги дават под наем , щеше да е пей сърце ! Но българите са с корави глави и правят всичко за да си запазят жилищата , не се поддават на сладките им обещания и лъжи !

174

Юлиян до 173

преди 4 седмици

Престани да л-ъ-ж-е-ш!Същински хипопотам.До гуша затъваш в калта и л-ъ-ж-и и пак си отворил огромната си безсрамна паст.Цифрите говорят красноречиво.Преди"демокрацията"са построени 90% от жилищата.Сега,по"демократично" време-9.5%.По бай Тошово време,от 1961 до 1990г. 73.6% от всички жилища построени досега.Фактите са от НСИ.От това по-ясен показател няма.73% при бай Тошо срещу 9% сега.И дума не може да става за сравнение.Тъй че,МЛЪКНИ!

173

Анонимен

преди 4 седмици

Ами ние и през турско сме имали 100% собствени жилища, а колко богати сме били?

172

Анонимен

преди 4 седмици

До169. Не ги построи ,а ги построиха войници , затворници и изнудени щ. За номенклатурата бяха други от тухли за комплексите панелки . По негово време / на Т. Живков/половин България , масово минаха хората през затворите. Така работеха. Тези панелки сега са трудни за ремонти и не отговарят на еко изискванията