9

Паричен кръговрат

преди 3 седмици

Паричният кръговрат са представени взаимоотношенията между икономическите субекти домакинства и фирмите. Домакинствата са потребителите в икономиката. Те предлагат на компаниите своя труд. В замяна компаниите им плащат под формата на доход. Това с финансовата дисциплина е измишльотина от крадци!

8

Истината

преди 3 седмици

Известни финансисти са казали мъдрата мисъл:" Парите трябва да циркулират!!!" Пестинето е майка на Мизерията, финансовата дисциплина също!

7

Аман вече!

преди 3 седмици

Аман от измислени финансисти като Каримански с тяхната "дисциплина"! Заради такива като него българите изгладуваха и измизеруваха с "финансова дисциприна" 10-годишното управление на ГЕРБ докато те си раздаваха милиони, особено в края на годината! Добре че дойде, макар и за кратко, брилянтния финансист Асен Василев от висшата школа на Харвард и им показа как може да се повиши стандарта на живот на българина, като вдигна минималтите заплати и пенсии! Парите са, за да се въртят в обръщение!!!

6

Ха-ха

преди 3 седмици

Така ли бе плешив Карамански? Я си заври тая дисциплина където ти душа и сърце искат!

5

Име

преди 3 седмици

Лустрация ни трябва!

4

кажи на чекмеджарите

преди 3 седмици

Каримански: Трябва ни финансова дисциплина

3

До 1

преди 3 седмици

А помниш ли как същия този паля4о преди няколко години от екранът на 7/8 агитираше за подпомагане точно на зърнарите ? Чалга-предизборна ситуация !

2

Хайде и този

преди 3 седмици

чалгар започна предизборно да се появява из пошлите български медии ! Стадото чака да бъде "постригано" с нетърпение !

1

MNENIE

преди 3 седмици

Прав е - Днес Народното Събрание Гласува Помощ за Зърнарите в размер на 2 милиарда Лева .Правете си сметка каква Кражба на Данъците и Осигуровките на Хора се прави в Момента .