37

Гнусните

преди 3 седмици

Кравари и евреи настървиха света за все повече производство на ядрени бойни глави!

36

Путин Владимиров

преди 3 седмици

Чалмалиите скоро ще ядат хурката!

35

Анонимен

преди 3 седмици

За всеки случай евреите да не се отварят много много.

34

Анонимен

преди 3 седмици

Северна Корея вече им продаде 20 атомни бомби за 5 милиарда долара. Иран вече заплашва Израел с ядрен удар, а Северна Корея с парите започна строителство на нови 50 000 жилища за гражданите си.

33

Анонимен

преди 3 седмици

Иран от много години е в приятелски взаимоотношения със Северна Корея и заедно разработват ракетни оръжия. Подозирам, че няма да е проблем да си купи от там няколко ядрени заряди, ако положението го наложи.

32

Анонимен

преди 3 седмици

Дано да е много близо и дажа да има вече, за да не се самозабра Израел. Евреите са много ербап с такива за които смята, че не могат да отвърнат, а и със САЩ зад гърба. Ако Иран има ядрено оръжие няма са толкова наострени.

31

Анонимен

преди 3 седмици

Иран обогатява уран за ядренната енергетика , който владее технологията да обогати уран , като гориво - едва ли е далеч от производството на ядренно оръжиеНе е ясно дали иран не разполага вече с такова в някой от многото си ядренни обекти и научно изслвдователски центрове

30

Русия убиГаза и Иран

преди 3 седмици

Маниаците от Кремъл си играха с огъня и подпалиха чергата на БРИКС. Китай загуби милиарди заради войната. Развитите държави привличат специалисти. Русия прогони инвеститори и няколко милиона високо квалифицирани граждани. Арабските държави не желаят да воюват заради проблемите на Русия с Украйна. ПРОФЕСОРЪТ ОТ ПЕКИНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ФЕН ЙУЙ ДЗЕН, ДИРЕКТОР НА ЦЕНТЪРА ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА РУСИЯ И ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ ПРЕДСКАЗА КРАХА НА РУСИЯ ! ЗАЩОТО РУСИЯ НЕ ЦЕНИ ЧОВЕКА, ДВИГАТЕЛ НА ПРОГРЕСА !

29

Българин

преди 3 седмици

И 1 евро да заложиш и 1 милион евро да заложи, все ще загубиш! Иран, няма атомно оръжие и никога няма да има! Камо ли руснаците да им го даде! Това е супер несериозно, кой ти дава атомна бомба за дронче????? Иран се опита да сплаши Израел, но по скоро се получи, комична ситуация! В момента целият арабски свят са в супер паника, Израел да не вземе да отвърне на тази смешна провокация, че да не стане като в Газа! Всичко що мърда под ножа!

28

Анонимен

преди 3 седмици

Амбиции казвате аз слагам 1000 евра че Иран вече има атомно оръжие и руснаците са му го предоставили в замяна на безпилотниците които придобиват от тях .Някои да иска да се обзалоци за противното?

27

Анонимен

преди 3 седмици

Амбициите на Иран са като на бате Кими... тия му показаха, железния купол, за ядрените да не говорим, още над Иран са блокирани. Това беше само показно спрямо Израел. И към джудите също.

26

Мерзанов

преди 3 седмици

Изпаряването да се чете като възпирането, речника ми го е редактирал.

25

Мерзанов

преди 3 седмици

Единствения начин за постигане на мир в близкия изток и изпаряването на Израел е този - Иран, или друга държава от региона, да има ядрено оръжие, за да създаде паритет. Тогава Израел сериозно би се замислил дали ще нанася удари с ракети по посолства и дали ще продължи да убива араби за добро утро. Ясно е, че Европа няма да помогне на арабските държави, напротив, те всячески подкрепят еврейския агресор.

24

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 18 - Израел я отблъскват. И кога се събуждаш - краката ти отвити :)

23

Анонимен

преди 3 седмици

Иран е много възможно да има вече ядрено оръжие, отколкото да няма. Така че за "хегемона" в БИ е добре да внимава.

22

Аятолаха

преди 3 седмици

Иран вече има ядрено оръжие! МОСАД го знае! Иначе Израел щеше да отвърне на удара!

21

Анонимен

преди 3 седмици

На Иран му трябва ядрено оръжие ,най вече да се пази от Краварите искат петрола.

20

Анонимен

преди 3 седмици

Успех на Иран!

19

Анонимен

преди 3 седмици

Амбицията на мисирката: ще пиша лъжи глупости и простотии на килограм. Никой няма да ме вини и никой няма да се усети, защото ще ревна пред нпо че да лъжа за пари е свобода на словото.

18

Анонимен

преди 3 седмици

Иран мятат атомна бомба на Израел. Израел я отблъскват. Иран казва сори само тествахме.