81

Чичо Бляд

преди 3 седмици

Имат пари угаждат си!!

80

G

преди 3 седмици

В първия месец след началото на войната с Хамас, палестинците изстреляха над 10000 ракети сглобявани в гаражи, които железния купол отрази. Не знам защо някой си мисли, че 200 ракети са изтощили потенциала за защита на Израел. По дроновете никой не стреля с ракети от Пейтриът, там си има други начини за сваляне, дори с изстребители. Дронът лети с 200км/ч, вдигаш 5 изстребителя и ги правиш на мармалад тези мопеди.

79

Геле

преди 3 седмици

В първия месец след началото на войната с Хамас, палестинците изстреляха над 10000 ракети сглобявани в гаражи, които железния купол отрази. Не знам защо някой си мисли, че 200 ракети са изтощили потенциала за защита на Израел. По дроновете никой не стреля с ракети от Пейтриът, там си има други начини за сваляне, дори с изстребители. Дронът лети с 200км/ч, вдигаш 5 изстребителя и ги правиш на мармалад тези мопеди.Прочети още на: https://dnes.bg/usa/2024/04/18/spiraneto-na-raketnata-ataka-na

78

Равносметката

преди 3 седмици

Една, струваща 3 млн. долара отбранителна еврейска ракетка с/у един атакуващ ирански дрон, на цена от около 100 долара.

77

Въъ прос че

преди 3 седмици

- Някакви хиляди евтини светещи фойерверки, изстреляни нощем, не могат ли да объркат и да изчерпят набързо ресурса на тази скъпа противовъздушна система? И след това да има залп от истински ракети?

76

Кой какво има

преди 3 седмици

Бенямин Нетаняху ако спре да воюва отива в затвора за престъпления, а аятолаха на Иран вкарва в затвора, дори осъжда на смърт престъпници. Има голяма разлика и в това кой какво има в тези страни. Едните имат много напечатани хартийки, голяяям международен гръб и подкрепа, а другите имат много петрол, независима военна, ядрена и устойчива на санкции икономика. Еднаквото е, че и двете страни са подвластни на крайни верски формации, макар и различни, но фанатични по характер.

75

Алекс

преди 3 седмици

Е,и? Парите не са проблем за Израел.Да му мислят скъсаните перси.Ракетите,които изстреляха,не растат в гората.

74

Анонимен

преди 3 седмици

Аз писах след контраатаката на Иран колко струват ракетите и по колко пуска се правят за приоритетна цел, но ми слагахте минуси... Пак ще го напиша - евреинът ще остави майка си да умре, но няма да се охарчи. Затова Исраел мълчи като детероден орган. И не може да достигне Иран, защото Исраел разполага само с изстребители, бомби и танкове. Балистични и крилати ракети трябва да вземе/закупи от сащ, но това струва пари. Много пари. А Иран има ракети за 2-3 Чuфyтлaндии, максимум за 5.

73

БОЛШОЙ ТЕАТЪР

преди 3 седмици

ИРАН , КЕ СИ ПЛАТИ МАСРАФА........

72

Анонимен

преди 3 седмици

Естесвено че е струвало и ще струва по няколко пъто следващия път .Колко е цената на един дрон-даже подозирам че са ги пуснали без боините глави РОМОЦИИКА =на отметката виждаш петно =незнаеш какво е и незнаеш кво носи =а трябва да реагираш ..а колко е цената на ракета Патриот..Направо ги пратиха директно в топ 10 на преебаните обчарчета

71

аноним

преди 3 седмици

Много жалко,че тая година може би,ще останем без Божествен огън,за Великден!

70

Хм

преди 3 седмици

Без ядрено оръжие не може да бъде унищожен Содом(Израел)! Аятоласите да си купят от Малкия Ким.

69

Спонсор

преди 3 седмици

Ко им пратим БОКО, ШИШИ, ГНОМА, БОЙКИКЕВ и ПРОСТО КИ РО за министри, те ще ги ОБЕСЯТ!

68

Спонсор

преди 3 седмици

Богатите Канадци и управник ни пратиха и НИЩО НЕ СТАНА от КРАДЕНЕ! Гледах филм за ИРАН!Нови влакове/вагони също/! А у нас- европейския брак! Предлож иха пари на доброволна екскурзо водка в музей и тя отказа! Щото е от ТЕХЕРАН, а не от крадлива СОФИЯ!

67

Анонимен

преди 3 седмици

Иначе разрушения няма. А дали нямаше да излязат по-евтино?

66

Анонимен

преди 3 седмици

до Пфф: Човече, от на Зеленски дрогата ли си ползвал или намери нещо още по-добро? Кажи, може да завъртим бизнес.

65

Пфф

преди 3 седмици

Това, което направи Иран беше театро за пред клетите иранци, защото хората им ще се запитат защо е толкова слаб Иран, а това води до смяна на правителството. Иран е информирал три дни преди това САЩ, и то доста подробно, каква ще е атаката, колко точно дронове и ракети ще изстреля и след колко часа ще достигнат до израелска територия. Това е книжна война, защото Иран е книжна сила. Да не мислите, че Иран ей така ще реши изненадващо да удря Израел? Може, ако иска да се самоубие.

64

Спрели са те чушки

преди 3 седмици

Ама нашите *** са конролирани от Козяк 16 бе ! Спрели са те чушки я вижте военната база летище Неватим какво е останало от нея аааа???? Едни ями само самолетите на еврейте сега трябва да излитат като хеликоптери униожен е и американски военне самолет ! Всички от свръхзвуковите ракети на Иран са достигнали безпроблемнно целите си ! Сваляли са дроновете който са предназначени за изтощаване и заблуда на ПВОТО . АМА ТАКА КАТО НЯМА ВОЕННИ СПЕЦИАЛИСТИ У НАС ДА СВЕТНАТ УМНИТЕ МИСИРОЦИ

63

Бай Чеп

преди 3 седмици

Браво, бравоооо!!! Да започнем да събираме капачки за подпомагане на следващото спиране на атаките.

62

Анонимен

преди 3 седмици

Тук някои "разбирачи" казват, че 1 млрд не бил проблем, което донякъде е вярно, но забравят, че това е само цената на изразходваните ракети и пр. Съвсем ясно се видя с Украйна, че на Запада му липсват производствени мощности, за да произвежда необходимите количества, а когато те свършат (с още няколко атаки от Иран положението ще стане критично), със зелените хартийки нищо не можеш да свалиш.