39

Ислямисти=нацисти

преди 1 месец

Израел върши само това е право пред Бога и съгласно международно право, помага дори на враговете си като лъжливо нар.Палестинци - джихадисти -продали на дявола за ООН подкупи ислямски арабски терористи (масови убийци, извратени изнасилвачи педофили окупатори клеветници, нагли лъжци и др.)ислямски престъпници срещу човечеството заслужаващи смъртни наказания за всяко зло и невинна жертва, а Израел не е извършил нито едно умишлено убийство на цивилен още по-малко геноцид който ислямистите вършат!

38

Иран върши геноцид

преди 1 месец

Не са достатъчни вече само санкции, отдавна Иранския терор. режим и свързани с него терор. групи като обединените в престъпната организация на арабски джихадисти Палестинска автономия съюз на много ислямски терор.групи- ООП Хамас Джихад ИДИЛ Хизбола АлКайда и др.все повече военно престъпници срещу човечеството с всички съучастници на Иран като Ливан, Сирия, Турция, Йемен, Русия и др.заслужават също международен съд и поне затвор, даже смъртни наказания за всяка терор. атака, ракета и жертва

37

Про-Иран=терористи

преди 1 месец

Къде бяха досега? Досега ООН и ЕС съучастваха в ислямския терор и престъпления срещу човечеството на с финансиране с милиарди на ислямските терористични групи на джихадистки режими като Иранския Палестинския Турския и др. чрез финансиране на програма за ядрено оръжие, ракети, дронове за масови унищожение на хиляди милиони невинни евреи християни кюрди, използвани чрез Палестински терор.групи Хамас Джихад ИДИЛ Сирийски АлКайда, Ливанска Хизбула, Йеменски хути

36

Анонимен

преди 1 месец

Вито Петрочели: Западът налага санкции на Иран, но не и на Израел, който унищожава населението на Палестина.

35

Анонимен

преди 1 месец

Ще се изкяфя когато иран пусне 2 атомни бомби у израел

34

Турчин

преди 1 месец

А на убийците на деца и жени ,окупатора Израел кога ще наложите ембарго? Или за тях не нажат световните закони и ценности. Израел бомбардира Посолството на Иран в Дамаск, уби невинни хора и Иран отговори. За тази бомбардировка нещо да кажете нагли ***-$де-$ра-$-си?

33

Анонимен

преди 1 месец

Неочаквах да сме толкова много зависими, много мърсотия има в тоя свят

32

Гошо

преди 1 месец

Израел бяха първи. Защо не първо санкции на Израел. Поредно доказателство за двоен стандарт на провалилият се ЕС. Ако Иран беше убил американски генерал в Сирия какви действия щеше да предприеме САЩ?

31

Наблюдател

преди 1 месец

Израелските спортисти не могат да бъдат държани отговорни за действията на своите правителства Нооооооо Руските спортисти могат да бъдат държани отговорни за действията на своите правителства пак според същия МОК... На това се казва "ове е западен стандард а и морал".

30

Анонимен

преди 1 месец

ЕС подкрепя геноцида о голодомора в Газа.

29

Анонимен

преди 1 месец

Разликата е че Израел отвърна защото беше нападнат, а путин нахлу във Украйна защото е агресор и фашист

28

Анонимен

преди 1 месец

Израелските спортисти не могат да бъдат държани отговорни за действията на своите правителства, заяви Международният олимпийски комитет.

27

Анонимен

преди 1 месец

Украйна няма никакво значение. Русия може да приключи с Украйна за 2 дни. Декември 2021г Путин направи предложение, нарекоха го ултиматум - момчета, реалностите се промениха, айде сега ако обичате, изтеглете се малко, и да живеем мирно. Тогава му се изсмяха, а сега пищят. Русия ще постигне целите си от декември 2021, и не забравяйте, че има такава традиция при Путин: второто предложение е по-лошо от първото, но по-добро от третото.

26

Ицо

преди 1 месец

Никакви санкции срещу Израел! Те са необходимото зло и последен бастион срещу ислямистите! Забавно е как от фенове на Русия станахте и фенове на ислямски режими, където час от бракоразводния процес е убиването с камъни на млади момичета. Каквито сте наивници, ако руската пропаганда ви каже и канибалски режими ще защитавате.

25

Анонимен

преди 1 месец

Oбкръжаване и удушаване на Харковския гарнизон с последващо предаване. Това е един от най-приемливите варианти. Tова е руска земя и там живеят руски хора.

24

Анонимен

преди 1 месец

Брайън Дийн Райт, бивш служител на ЦРУ, за Fox News - Войната в Украйна е загубена, но Холивуд и Вашингтон не го виждат.Войната е загубена. Всъщност 90% от хората в Европа вярват, че това е вярно. В края на февруари лондонският Times публикува резултатите от анкета, задаваща на жителите на целия континент много *** въпрос:Може ли Украйна да спечели войната срещу Русия? Само 10% казват да. И така, какво виждат те, което холивудските звезди, Белият дом и лидерите на Капитолия не виждат?

23

Анонимен

преди 1 месец

Железният купол е пробит, втора атака няма да бъде удържана. Техеран само се прицелваше.

22

Анонимен

преди 1 месец

Повечето путинисти си мислят че ивицата газа е пръдня

21

Анонимен

преди 1 месец

Ами отивай във цивилизования свят да ядеш дъвки, във русия дъвките са тоталитарни със вкус на червени плодове, във иран са отрязани на половина а във индия са шоколадови.

20

до 16-ти В такъв

преди 1 месец

случай, тези, които бранят Израел трябва да се обрежат и ходят в Газа.