9

Анонимен

преди 3 седмици

Верно по- противни от козирозите няма. Все другите са им виновни, все някой нещо не е направил, нещо им дължи, нещо е сбъркал. Пазете се от тия енергийни вамнпири.

8

Анонимен

преди 3 седмици

Една простотия, пълна, написана в едновремешната пълна бозаджийска книга: "Мъжът и жената интимно." "Мъжът изживява сетивно само с половите органи. Докато при жената имаме по-широки ерогенни области по тялото. Мъжът изживява външно, задоволявайки жената, докато жената - вътрешно, бидейки задоволявана." Пълни глупости на търкалета! Отделно до 1968а оралната любов е напълно непозната в България, до световния младежки и студентски фестивал в София през същата година.

7

Анонимен

преди 3 седмици

За Рибите е вярно, особено за жените. Имах съученичка от тази зодия: "Ама то от жената нищо не се иска, само да седи ей така, разкрачено, работа изцяло на мъжа е да действа и да я задоволява. Мъжът следва сам да задоволява себе си." Ама точно като в старите романтични филми....Един батко, с който същата беше гадже: "Свърши се, повече няма да се занимавам с нея, колкото правехме, нито веднъж не ме целуна, за друго да не говорим, искаше все аз да съм активен.."

6

Анонимен

преди 3 седмици

Приятни сънища!

5

Анонимен

преди 3 седмици

До До Катя - Те наистина ли не разбра, че този, който е написал по-долу коментар с ник "Катя" всъщност е мъж?

4

Ни Риба, ни Рак

преди 3 седмици

Аз имам по-други впечатления.

3

до Катя

преди 3 седмици

какъв *** коментар... казал че е рак и му казала че не изневерява а е дъртс руспия хаххаха

2

Катя

преди 3 седмици

Абсолютно вярно е. Имала съм мъже и от 4те зодии и са абсолютни дървета в леглото. Мъжът ми в момента е лъв, и е лъв в леглото, а любовникът ми е Дева и е кекс машина. Без малко да се изтряскаме с един колега от работа, но като разбрах, че е рак, директно му казах, че имам мъж и две деца и не изневерявам. Та ме остави на мира.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Т.е., става дума за дървета, ама сте го написали свенливи, да е по-политически коректно.