22

Народен Представител

преди 1 месец

Ами вие достатъчно се изложихте всички които уж сте политически грамотни.Когато служебно правителство очевидно обслужва интересите на мафията изпълнява поръчки и работи против държавата това действие не е ли записано в Конституцията като национална измяна.

21

анонимен

преди 1 месец

Трябва да си политически грамотен, за да не се излагаш с подобни инициативи.

20

Анонимен

преди 1 месец

И за какво точно ще е Недоверието като нищо не е направило това служебно правителство, назначено само за 2 месеца? На криви пп - Космосът им пречи!

19

Сладков

преди 1 месец

"Вотът е опит на опозицията да свали правителството." --- На какво е опозиция, след като няма редовен кабинет? На президента ли? И какъв е този парламентарен контрол на служебното правителство? Може би парламентарен контрол на президента? Как контролират правителство, когато не са го избрали и не могат да го свалят?

18

Анонимен

преди 1 месец

Като видиш промените в конституцията, направо става смешно и жалко. СМешно ми е, че когат Плвнелиев излизаше от залта и не даваше, да се назначи очевдно корумпиран конституционен съдия, всички пляскахме. Когато някой го предложи за Деса, Киселоква изкочи и каза - не не не ... не може! Няма такова нещо! Тя ще стане, така или иначе! Аххх двоен стадарт :)

17

Анонимен

преди 1 месец

До баба мара - Малко ще им е зор. Армията ни не е особено функционална и ... твърдо против ПП, ДБ и ГЕРБ ...

16

Анонимен

преди 1 месец

До До 6 - Нито ДБ, нито Тиквун си избрахме ама ... е па на!

15

Анонимен

преди 1 месец

Киселова каза, че кандидат премиерът на ИТН бил плагиатствал от нея, когато му била преподавател, но защото некъф си студент я заплашел, тя нямала, милата, какво да направи ... тя е била само работеща под президента с НСО охрана :)

14

Анонимен

преди 1 месец

Гербалова пак на повикване!

13

Анонимен

преди 1 месец

Само, че кабинетът не е служебен, а назначен по заобиколен начин от сглобката в Народното събрание.

12

val

преди 1 месец

Абе нали обясни! Колко пъти да обяснява и на кой? Всеки иска да му се обяснява персонално!Главчев е министър-председател и той преценява кой ще сменява! Който иска да назначава и да сменява да спечели изборите след два месеца и да прави каквото ще! всеки има претенции! Претенции- след изборите!

11

Анонимен

преди 1 месец

не може да има правителство което никой да не може да го свали, нито парламент, нито президетн и не е избирано от никой. Това е дъражвен преврат

10

Цък

преди 1 месец

Няма "не може" лельо Наталия. Щом може конституцията да се окепази до това й състояние може всичко - не само вот на недоверие, а даже и нов закон за гравитацията да се напише! Върти сучи, куче влачи - диря няма!

9

Shark

преди 1 месец

Защо? Значи служебния кабинет може да си прави каквото си иска, така ли? Да обяснят какво наложи смяната на двама мистри за 3 дена!!!

8

Анонимен

преди 1 месец

Вот не но президента може да го уволни когато поиска. Така че Нина е права.

7

Анонимен

преди 1 месец

защо да не може, след като се закле пред парламента, може и парламента да му иска вот за недоверие!

6

До 6

преди 1 месец

Абе 9 месеца управляваха ПП и ДБ. Това всичко е по закон, за който е виновен ДБ, какво ревете. Изберете си ги пак и пак викайте, че тиквун и шишун са виновни. Те просто си ги чакат на гюме.

5

Анонимен

преди 1 месец

Киселова, напротив виждаш че всичко може. Даже жена да роди от мъжа си. Анархията стана пълна, а народа безпарично и гладно скимтящ. Ето ви ГЕРБ и ДПС вечната управляваща коалиция

4

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Те са едно такси чалгари и един бус възтаннии. За толкова им е платено. На повикване и знал за гласуване са

3

Анонимен

преди 1 месец

До Народен Представител Защото по дефиниция "служебно правителство" има само тогава, когато парламент не може да състави редовно правителство!!! Или са проведени избори, ама още не могат да се "сглобят". Недей да пращаш никого на село!