64

Пак циганьори

преди 1 месец

с етикет българи.

63

Анонимен

преди 1 месец

ромеите вършеят. Мислеха, че като сочат нас лошите българи с пръст, че тях ще ги подминат. Да, ама не. Никой не им е виновен, сега да си сърната попарата и друг път да не ни сочат с пръст.

62

НИКАКВИ ДЕТСКИ И

преди 1 месец

ПОМОЩИ ЗА "ТРАЙНО-БЕЗРАБОТНИТЕ" ИНДИЙЦИ

61

Ружа Игнатова

преди 1 месец

Трудно ще ме стигнат братята индийци.

60

Knufflekutje

преди 1 месец

Влизам в посолството ни в Хага никой не говори български!!!! За писане да не става и думапочват да ме дърпат и молят да им попълвам декларация. Никви българи не са жалко,че по паспорт се водят такива.

59

Анонимен

преди 1 месец

До 30 "На българин няма да му дадат социални помощи, остават ромите с българско гражданство :)))" това политика на юде. На Хазар Сорос знам че на Българи не дават от опит искат ти хиляда работи трябва да си работил поне една година за обезщетения а съответно живял 5 години в държавата за да взимаш социял, знам организаций за интеграция на хора от България и Румъния, но един път не видях бял румънец или Българин амо чавали това са Расистки Хазарски организаций делящи хората на Етноси.

58

Анонимен

преди 1 месец

До Те - Държат ги турци или хора вързнаи с правителстовто и евродепутатите, иначе се сече със секирата. Всеки знае - 5000 евро да ти "оправят нещата" и изведнъж изкачаш със 18 месеца стаж в завод, дето не знаеш къде е, ама сте писани 1000 работника и почваш да смучеш по 2000 евро на месец за половин година, а после ходиш да се правиш на болен, да взимаш още половин година.

57

Анонимен

преди 1 месец

Щом са балъци, ще им източват системата.

56

Анонимен

преди 1 месец

Има хора, които са на помощи в Нидерландия, на помощи в Дания, а в същото време са си у маалта у Хасково и си купуват вече трети джип, защото са на помощи и от родния ни НОИ...

55

Анонимен

преди 1 месец

"Да ама не Нидерландия си има разследващи органи които залавят измамниците и после - тежко им." - Ох малейййй! И като ги хванта, и като уйнат "РАСИЗЪМ" и като ги псунат, да не са в ареста, след 2 месеца са в Белгия.

54

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов - Рюте приключва. И си личи. Може би има шанс за Холадния.

53

Анонимен

преди 1 месец

"В същото време Де Врис предупреждава при тези нови сигнали за измама да не се забравя за хората и човешкото измерение. Възможно е да става дума за лица, които са жертва на злоупотреба с личните им данни." - Ала в Сливен, да видиш грешките, дето са им крали данните - виждат се Ягуари, Мерцедеси, БМВ-та, а преди 10 години се виждаха само жигулита и голфове.

52

Олимпий Панов

преди 1 месец

Дори и Путин не ни е конкуренция,поне в Нидерландия))!

51

anonimen

преди 1 месец

Германия какво чака и там е същото особено етноса и пълно с наркотиците и наркомани

50

Христо Христов

преди 1 месец

"... според някои е допринесло значително за организираното преследване на измами, при което десетки хиляди семейства бяха неправомерно обвинени" - не само обвинени, но Рюте прие закон, който по подобие на законите в Белгия НЕ ПОЗВОЛЯВА на гражданите да се оплачат от административните актове и да си търсят правото. ПП. Каква е дефиницията за диктатура?

49

Христо Христов

преди 1 месец

"През 2013 г. също беше разкрита българска банда" - това е лъжа, срещу която НЕБЪЛГАРСКОТО МВнР НЕ възрази. Бандата е на турски холандци, които просто взимат данни на турскоговорящи българи, които само веднъж стъпват в холандия. Никой не ни е крив, че искаме да се харесваме на западните про'с'таци, вместо да си защитаваме интереса и името.

48

Краси Петрофф

преди 1 месец

всичките черни кожи от костинброд, петърч и околностите забогатяха от такива измами! карат коли за по 200 000 лева и никой, ама никой не може да им потърси сметка. Така е в демократичния режим!

47

Анонимен

преди 1 месец

Ромите са Задружни и си Помагат ,ако знае няква далавера я казва и на другите и не са неграмотни -всички помощи са им по закон . българин Никога Нищо Няма да ти каже ,камоли да ти помогне , най-много от злоба да те наклевети ,да ти направи мръсно .

46

Слави

преди 1 месец

Ние с това се славиме в целия ЕС.С измами и престъпления.

45

Десетки хиляди

преди 1 месец

семейства бяха неправомерно обвинени... брей, то голям рахат в Нигерландия, бе!