50

Анонимен

преди 1 месец

Яж си ги! От алкохолици акъл нещем....

49

Аз

преди 1 месец

Щом цената на козунака не е фиксирана от правителството, предприемачът с малка пекарна може и на 200 лева да ги продава ако има клиенти.Прав е шеф Токев. Така например около офиса има много места с обедно меню и някои си взимат и пакетирана вечеря оттам. Като можеш да си позволиш и не ти се занимава да готвиш или не можеш, твоя си работа как си харчиш парите. Аз готвя и не разчитам на такъв тип зареждане с храна, но не го осъждам. Ако е скъпо, просто не го купувам.

48

Анонимен

преди 1 месец

Прав е - в България всичко е Рено, ама Рено 19 от 98-***. В чужбина има и Ферари.

47

Анонимен

преди 1 месец

Видяха малко популярност и някой лев и айдеее ... Лорд Чирпак!

46

Анонимен

преди 1 месец

Не знам кой е този клоун, защото от българска гурме кухня не се интересувам особено (30 години и даже не сте Мишелин Рокомендед! СМЕШНИЦИ!), но вече активно ще избягвам заведения с негово име,когаот излизам.

45

Олимпий Панов

преди 1 месец

Вчера си купи козунак "Pagani zonda"

44

Справедлив

преди 1 месец

Това е то демокрация - за мафията и олигархията отбран козунак, а за простолюдието - отпадъка. Да Ви е сладко !

43

анонимен

преди 1 месец

Айде бе, шефове: Токев, кошмар Манчев, канадски Линди, ще ме убеждават колко са им хубави козунаците! Бабите и майките ни ги правеха вълшебни, без разни шефчета да им висят на главите!

42

До 46

преди 1 месец

До един момент - да , съгласен съм . Но след 18 дена (както е написал човека) е по скоро признак за мощни консерванти , не за качество . Предполагам мисленето им е , че щом е скъп няма да е толкова бързооборотен и му слагат консерванти за да издържа по дълко на щанда и после клиента да е доволен. Иначе по Великден и аа си меся и няма вариант каквото и да сложиш след 5-6 дена да е мек като сега изпечен , камо ли след 18 дена

41

Анонимен

преди 1 месец

кулинарният гуру ?! по скоро пияният гуру , преди имаше култов китайски филм - пияният майстор ,този е малко като него готви добре само когато е пиян

40

Анонимен

преди 1 месец

До Имам питанеПринципно, сладкишите които се правят предимно с масло(животинска мазнина) издържат много повече от другите. По-скоро това е признак за качество, отколкото обратното.

39

Анонимен

преди 1 месец

Ако никой не им купува скъпия козунак няма значение каква цена са му сложили

38

Имам питане

преди 1 месец

Бате шеф гуру-кулинаро-корифей, откъде да си купя козунак, който наистина да е като "Ферари" сред останалите видове козунаци? Вече купувах един от едно наистина уж луксозно място. Беше много мек, но е трудно да прецениш дали е обикновен леко подсладен хляб или е козунак. Беше останало едно доста голямо парче, бяхме го забравили и след 18 дена установявам, че дори не се е развалило, нито се е втвърдило. Какво ли са му добавили, за да е такова чудо?

37

kim

преди 1 месец

А дали и вкуса и качеството на козунака са "ферари" или само цената? В това е проблема

36

Анонимен

преди 1 месец

Има и Москвич

35

Шнапс Андре

преди 1 месец

Има ракия и шльокавица.От шльокавица мноо боли гльвъта и после безплатен пансион от открит тип.

34

Анонимен

преди 1 месец

Ходил в затвора, попаднал на хора, но не станал човек...

33

Амиии

преди 1 месец

ДДС на ресторантите още е 9%, защо..?

32

Анонимен

преди 1 месец

Персия и Римската империя сключват договор за борба с арабите едва, когато вече е твърде късно. Не успяват да координират действията си и са разбити.

31

Анонимен

преди 1 месец

Има и чист кокаин а има и амфетамини. Токев е на кокаин