Щом цената на козунака не е фиксирана от правителството, предприемачът с малка пекарна може и на 200 лева да ги продава ако има клиенти.Прав е шеф Токев. Така например около офиса има много места с обедно меню и някои си взимат и пакетирана вечеря оттам. Като можеш да си позволиш и не ти се занимава да готвиш или не можеш, твоя си работа как си харчиш парите. Аз готвя и не разчитам на такъв тип зареждане с храна, но не го осъждам. Ако е скъпо, просто не го купувам.
Не знам кой е този клоун, защото от българска гурме кухня не се интересувам особено (30 години и даже не сте Мишелин Рокомендед! СМЕШНИЦИ!), но вече активно ще избягвам заведения с негово име,когаот излизам.
Това е то демокрация - за мафията и олигархията отбран козунак, а за простолюдието - отпадъка. Да Ви е сладко !
Айде бе, шефове: Токев, кошмар Манчев, канадски Линди, ще ме убеждават колко са им хубави козунаците! Бабите и майките ни ги правеха вълшебни, без разни шефчета да им висят на главите!
До един момент - да , съгласен съм . Но след 18 дена (както е написал човека) е по скоро признак за мощни консерванти , не за качество . Предполагам мисленето им е , че щом е скъп няма да е толкова бързооборотен и му слагат консерванти за да издържа по дълко на щанда и после клиента да е доволен. Иначе по Великден и аа си меся и няма вариант каквото и да сложиш след 5-6 дена да е мек като сега изпечен , камо ли след 18 дена
кулинарният гуру ?! по скоро пияният гуру , преди имаше култов китайски филм - пияният майстор ,този е малко като него готви добре само когато е пиян
До Имам питанеПринципно, сладкишите които се правят предимно с масло(животинска мазнина) издържат много повече от другите. По-скоро това е признак за качество, отколкото обратното.
Бате шеф гуру-кулинаро-корифей, откъде да си купя козунак, който наистина да е като "Ферари" сред останалите видове козунаци? Вече купувах един от едно наистина уж луксозно място. Беше много мек, но е трудно да прецениш дали е обикновен леко подсладен хляб или е козунак. Беше останало едно доста голямо парче, бяхме го забравили и след 18 дена установявам, че дори не се е развалило, нито се е втвърдило. Какво ли са му добавили, за да е такова чудо?
Има ракия и шльокавица.От шльокавица мноо боли гльвъта и после безплатен пансион от открит тип.
Персия и Римската империя сключват договор за борба с арабите едва, когато вече е твърде късно. Не успяват да координират действията си и са разбити.
Шеф Токев за скъпите козунаци: Има "Ферари", има и "Рено"