301

Деди

преди 3 седмици

Не може, а сигурно ще загуби, и то най-апетитните и благородни земи отсам Днепъра. Тази велика река става за новата демаркациионна линия. Друго, май рашките не желаят?

300

Гошо

преди 3 седмици

Сега с новата помощ Украйна ще загуби още територии. Незнам от коя част, защото тя е парчедисана между западните държави и САЩ. Украйна като такава май не остана нищо....

299

Shark

преди 3 седмици

Отъкде да дойде тази свежа сила в укр армия? Че те половината от младите мъже избягаха, ядат и пият по курортите в Европа и Азия и се правят на патриоти. Дори да им се даде оръжие, няма кой да борави с него.

298

Юлиян

преди 3 седмици

Украйна и шансове!Единствено за бърза капитулация.Но шайката на Зеленски знае,че след това идва "краят".Значи бавна агония,демографски срив и ...имало едно време Украйна.Това са вероятностите.

297

Анонимен

преди 3 седмици

И 601 милярда помощ да гласуват за Украйна, това няма да я спаси. Само за 4 месеца "контранастъпление" само САЩ наляха 140 милярда в Украйна. Европа наля още поне 40. За сравнение - цялата операция Пустинна Буря струва 80 милярда. Пустинна Буря смаза тотално Ирак. Украинското "контранастъпление" смаза тотално украинскатъа армия и възможности да се бие. И глътха 180 милярда. Със 100 милярда повече от Пустинна Буря, а резултата беше негативен. Правете си изводите сами.

296

Анонимен

преди 3 седмици

Украйна никога не е имала шанс да си върне териториите. Дори напротив - тенденциата е да загуби още територии. Някакви илюзии тука се разпространяват. Някакви фантасмагории.

295

Кузкина майка

преди 3 седмици

Това го казва вестник Уол стриит. А Лавров казва: " Такое государство не будет"На кой ли да вярваме? Вестникарите: Стига цитирахте. Един мъж с топки няма ли между вас. Да направи коментар. Ппуткй с ппатки сте всички български вестникари. Не само от Днес. Всички. Пер вагинум сте стигнали до тези позиции ако сте жени, ппуткий с ппатки сте ако сте мъже.

294

Хм

преди 3 седмици

Въпросът вече е какво ще остане от Украйна!Всичко над 50% ще е огромен успех за хохлите.

293

Анонимен

преди 3 седмици

Слава Русия ,долу Украйна ,сащ,ЕС,и НАТО

292

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 306 никой не помни кой какво му е казал на чашка преди 25 г. Ти явно си водиш записки с пиянските брътвежи на познатите си. Ето, че те е преметнал.

291

Анонимен

преди 3 седмици

На Тръмп не му е до Украйна сега. Яйце му се пече. Републиканците ще гласуват ЗА. Вече е договорено. Вкл. с поляка.

290

Анонимен

преди 3 седмици

Както каза един мой познат преди повече от 25 години: Никой на запад не иска голяма, силна и богата Украйна и ще струват и правят да я унищожат. Излезе прав. С тази война засега се удрят поне три заека: Слаба Украйна; скарана с Русия; ЕС губи суровинния си придатък Русия и отслабва още с миграционния натиск.

289

Анонимен

преди 3 седмици

До 301 Не зависи от републиканците просто. Не е било подлагано на гласуване, че да знаеш.

288

Анонимен

преди 3 седмици

2030 г. Руските войски настъпват стремително към Киев. От площадката на Мавзолея на Вл. Вл. Путин беше изстреляна безаналогова ракета, която улучи ключова плевня в Ростов на.Дон, пълна с украински генерали.

287

Анонимен

преди 3 седмици

Тази статия прилича на наша от края на 90-те години. Написали нещо, на което и грам не вярват, тъй като някой се самозалъгва, че четящите ще повярват. Но пък е спазен мейнстрийма и е избегнато позвъняване по телефона или размахване на пръст или орязване на тираж и премиални.

286

Анонимен

преди 3 седмици

Украйна такива шансове никога не е имала. Бе обречена още от 1991 година. А през 2014-та това стана ясно и на малките деца.

285

До 300

преди 3 седмици

Вече 5 пъти го гласуват и 5000 пъти Републиканците им казаха че няма как да стане това !

284

Анонимен

преди 3 седмици

В събота гласуват 61 млрд помощ за Украйна. Нидерландия и Германия изпращат тези дни ПВО.

283

WSJ ПРЕДИ 1 ГОДИНА

преди 3 седмици

Статия: ""Украйна подготвя мащабно контранастъпления което има потенциала да свали режима на Путин . Ето как ще се случи това ......."""

282

Анонимен

преди 3 седмици

А само преди две години, Урсула фон дер не знам си коя, облечена в жълто-синьо костюмче, каза че "Путин ще се провали, а Европа ще надделее"....край на цитата. Може даже да си изровите статията от архива, ако смятате че ръся тук руска пропаганда...!