14

анонимен

преди 4 седмици

Рибата се вмирисва от главата/София/ но като запачват да я чистят почват от опашката/провинцията/ където са "дребните риби" това и ДЕЦАТА го знаят

13

запознат

преди 4 седмици

Вече 30г. си измиват шопите ръцете с Русе. Като почнеш от първите арсестувани мутри, първия уволнен прукорур и т.н. Проблемите започват от Шопландия, където няма един читав заемащ държавна или общинска длъжност.

12

Анонимен

преди 4 седмици

Щаба на имотните измами е Дружество Топлофикация София. Става с фалшивите сметки за сградна инсталация . Хиляди апартаменти са в папки с НАБЕДЕНИ ДЛЪЖНИЦИ от Топлофикация ЕАД. Хиляди тероризирани граждани са дадени на ЧСИ като длъжници. А в същност с Общите условия за дяловото отчитане на определени лица умишлено се начисляват суми за сметка на ползватели на отопление в Етажната Собственост. Тези суми са отиват в партии и и лични каси. Правосъдието е срещу личността

11

Анонимен

преди 4 седмици

мафиотската борисова държава братя, да не мислите че ей сега се направиха контрабандните канали?.... бокоратурата е съучастник във всички престъпления!

10

Анонимен

преди 4 седмици

всички в прогнилите системи трябва да минат дететкто на лъжата ако искат да продължат да работят в тях, а после и всички в НС пеевски, борисов, нинова....

9

нотариуса

преди 4 седмици

Политици, съдии, прокурори, полицаи са заедно в мафията. Нито един читав няма, алчност и подлост в цялата система.

8

Анонимен

преди 4 седмици

И после инвестицията в имот била сигурна, по добре акции на западни компании, там такова нещо не може да се случи и доходността е почти двойна. Тука в тая мафиотизирана държава нищо не става, ама народа си иска от същото.

7

Анонимен

преди 4 седмици

Полицаи има в нормалните държави, това тук са банда гладни корумпирани трудоустроени морално разложени шуробадженакорушветчийски мъcтuu, които гледат че хората имат и искат и те,само че не отчитат факта че хората имат, защото са умни, знаещи и можещи,а не са полицаи, защото нищо друго не могат. Читавите десетина процента, изнемогват сред гмежта от корумпета и престъпници около себе си.

6

Факт

преди 4 седмици

Няма банда и престъпление бе участието на полицай. МВР е опасно за народа и България.

5

Затова

преди 4 седмици

Се казва мафия защото от клошара до полицая и чак до политика са заедно в играта

4

КАКВИТО

преди 4 седмици

"политиците тулупси такива са полицаи Прокурори кметове парламентата а и президента се е запътил на там. Преди дни пиян полицай вчера пиян полицай шофирали не трезви днес измамник полицай. А колко не разкрити има....за брак е държавата и после на ново.

3

Без Ушеф Нестаа

преди 4 седмици

И служби и нотариуси и мутри и политици дори са в имотната мафия

2

Анонимен

преди 4 седмици

Без участие на милиционер няма престъпна група. Сега ще го направят защитен свидетел.

1

Ми

преди 4 седмици

той човекът е вземал пример от главния си секретар!