81

Анонимен

преди 4 седмици

0-НУЛЕВА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ!!! ОТВРАТЕНИ СМЕ!!! ЕДНИ и СЪЩИ жалки твари на политическта сцена!?!?!

80

Териториален

преди 4 седмици

Мисиряци , тогава.......аман от цензурата ви....

79

Анонимен

преди 4 седмици

Лъжете, че едва половината българи ще гласуват на изборите за Европарламент. - Всички ще отидем да гласуваме, за да изхвърлим умнокрасавитета на НПО-тата.

78

Анонимен

преди 4 седмици

Кой евродепутат от България е дал отчет за свършената от него досега работа и каква е ползата за страната ни от тях?

77

Анонимен

преди 4 седмици

Аз ще гласувам.Обаче не е ли странно как за евродепутати гласуваме,а дали изобщо да влизаме в Ес гласуване нямаше,та и до днес не дават дума да се издума по-въпроса.

76

Гъбар

преди 4 седмици

Таман тогава ще са станали манатарките.

75

Бай Дрън

преди 4 седмици

Абе я ми обяснете, как така 50% ще гласуват за европарламент, а 71% са положително или неутрално(каквото и да пзначава това) настроени? Я дайте точниге въпроси, че това мъгляво понятие "неитрално настроен" нищо не ми говори. И аз съм неутрално настроен към Байдън, но му желая щастлива пенсия.

74

Пенсионери

преди 4 седмици

Няма великденски добавки,няма да гласуваме.за тях,ваканции,Абе баламурници да не сте ученици ,че излизате във ваканции,ами излезте и в грипна епидемия,болки в корема,ставите и в акъла.

73

то дали

преди 4 седмици

и 20% ще излязат да гласуват ,тия за 50 % говорят. Народа се отврати.

72

Анонимен

преди 4 седмици

То ако хванем половината от тези с право на глас направо ще сме пушка...

71

Пак апокалиптична

преди 4 седмици

Глупост лъха от заглавието . Кажете ме кога в България са гласували над 50 %?

70

Анонимен

преди 4 седмици

Мисля, че процентите гласуващи в България са значително завишени

69

Анонимен

преди 4 седмици

До Интересува ги Радев може да смени министър председателя с Гюров например, така Борисов няма да има правителство.

68

Интересува ги

преди 4 седмици

До НОРМАЛНИТЕ ХОРАТова, което е по- света ще дойде и у нас. Пращаме тези, които смятаме, че ще ни представляват на мястото, където се вземат важните решения и се разпределят парите. В този смисъл, евро изборите са по- важни от националните. В България, Баце така или иначе си е осигурил вечна власт с помощта на глупаците от ПП-ДБ, които, винаги не знаят какво правят. Докато не успее да състави правителство ще управлява неговото правителство. Като успее, пак ще управляване неговото правителство.

67

Хмм

преди 4 седмици

До Петър Волгин Него можем и да пратим. А, национален предател и храненик на чужди разузнавателни служби се познава лесно. Той само за пари пише - пачки, копейки и т.н. За него, няма друга причина да имаш каквото и да е мнение. Само такова, за което някой е платил.

66

3

преди 4 седмици

починалия), а Зе и неговата камарила продължават да въртят този конвейер на смъртта, за да защитават британските и американските интереси, за които всъщност украинците дават живота си, в същото време, за които самите нацисти не искат да умират. И ярък пример за това е как азовските нацисти от 3-та "щурмова" избягаха от Авдеевка, криейки се зад "прясно месо" от други бригади. Ситуацията е толкова въпюища, че дори украинските грантоядни медии вече не могат да мълчат.

65

1

преди 4 седмици

"Заградотряди" на киевската хунта: как работи "конвейерът на cMъpTTa" на Зе-фюрера. Украинските медии публикуваха поредното потвърждение, че в бригадите на фашизоидните бандеровски пълчuщa са създадени отряди от най-отявлените фашисти, които изпращат "младо" месо на клане, а самите те се крият зад гърба им. Всъщност Украйна сега се е превърнала в идеален конвейер за обезвреждане на своите граждани: Първо, Зе и бандата му приемат закон "за моГилизацията", като по същество осъждат цялото мъжко население на пълно унищожение,

64

Анонимен

преди 4 седмици

Европейските пркурори и белгийската прокуратура запознаха разследване срещу евродепутати за призоваване да се спре помощта за Украйна, изказвания поставящи под въпрос Зелената сделка и прогнози за разпад на ЕС.

63

Анонимен

преди 4 седмици

Полицията в Брюксел спря среща на европейски консерватори, сред които Найджъл Фарадж и Виктор Орбан. Лигата за правата на човека подкрепи полицията и е сред противниците на събитието. "Свободата на словото действително се отнася за всеки в рамките на закона, но това не означава да отворим дома си за крайната десница", обяви организацията в становище.

62

Анонимен

преди 4 седмици

Класически пример е ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, която пристигна през април 2023 г. заедно с Еманюел Макрон с очевидната задача да го държи под око, за да не говори твърде много. За източната дипломация всички тези европейски лудории и скачания обаче се оказаха по бяла нишка. Що се отнася до леля Урсула, тя беше изпратена на летището в Пекин, откъдето отлетя с редовен полет през паспортна проверка. Така че в бъдеще би било обезсърчително да си намесвате вашия устав в чужд манастир. - не е 19-ти век в календара. И Западът трябва да си знае мястото.