13

Анонимен

преди 4 седмици

Ами да затваряме МО щом вече родителите командват парада. Измрънкаха 15 дни отсъствия с бележка от родител, демек още 3 седмици ваканция за чадата си, сега определят не учебните дни, скоро със смс ще уведомяват учителите каква оценка да пишат на детето им.

12

Ем, кметя да

преди 4 седмици

се разпореди по тоя въпрос.

11

VladTepes

преди 4 седмици

Да представят исканията си пред протопрезвитер Кусан Хадавян.

10

1

преди 4 седмици

Блика омраза и завист от коментарите :)

9

Ббб

преди 4 седмици

Обават или необяват, няма да се учи и работи тогава. Ако искаш да свършиш нещо тогава, трябва да почерпиш тези които те обслужват.

8

Подкрепям искането!

преди 4 седмици

Нека да се съберат 6 дена ваканция.

7

Дани

преди 4 седмици

По-добре ще е да обявят всичките дни за учебни, има нужда.

6

Анонимен

преди 4 седмици

То е смешно - насред 6 почивни дни - един уж работен. Кобко работа ще се свърши, при положение, че почти всеки ще бъде освободен по "семейни причини" от училище?

5

Столичани в повече

преди 4 седмици

Хората искат да си пътуват по родните места.

4

Анонимен

преди 4 седмици

Много ви моля, писнало ни е "софианци" да се връщат на село по празниците и да ни тормозят да им даваме всякакви продукти и да ни питат къде се забавляваме, има ли някакви забележителности на село. Не, нямаме време да се забавляваме, не искаме да ви даваме яйца, спанак, зимнина, правете си ги в София. Оставете ни на мира. Никаква ваканция.

3

Анонимен

преди 4 седмици

Не се спряхте да пътувате Сифиянци, толкова дати направи почивни Борисов преди години, не ви стигат. Ама джобовете ви са пълни, на държавни заплати е лесно, твърда заплата, почивните дни не ви събарят.Половин София е на сигурни държавни вземания, министерства, институции, знайни и незнайни организации , да не говорим за Народното събрание и прилежащите му десетки органи. Колко ще са неработните дни- няма значение.

2

На някои родители

преди 4 седмици

Не им стига, че с фалшиви бележки ще отсъстват от учебните занятия, сега искат непресъствен ден, ами да затворим училищата! Който иска да учи ще учи! Другите на борсата и околовръстното,

1

Анонимен

преди 4 седмици

Горките гаменчета, тряба да ходат първо до училището и чак после в мола.