48

Темуджин

преди 1 месец

Чингиз хан ги оправи навремето висчките там ,слезе от степите в пустинята с армията от любопитство да види кво не могат да делят тия ,тегли им меча на всички и се махна.

47

Забравяш

преди 1 месец

До Али Израел нападна Иран ! Не се прави на блъснат от влака на демокрацията ,натоварен с лъжи и измами ,мУ .Хльо !

46

Трябва я !

преди 1 месец

До малко разум трябва! А една атака на Израел срещу Ариан ,какво е ? Атака срещу ариите ,най древните народи и тая американската бомба си я наври ...нали знаеш къде ...А времето на евреите изтича ,рано или късно ,човечеството ще отръска оковите на самозванците и поклонниците на Момона , на Сатаната .

45

До 45

преди 1 месец

Ай стига, бе? Туй де го пише? Ако го пише някъде, грешка е или не е преведено правилно. Когато шита хитне фана, евреите няма да командват и собствената си смърт. Може да подтискаш, може да натискаш, но антисемитизмът е на възраст две хилядолетия. Нито е умрял, нито е забравен. Не искам да съм лош пророк, но ако по един или друг начин САЩ престанат да са световен полицай, Израел има няколко дни живот.

44

Феодалите без шанс!

преди 1 месец

Богоизбраните синове на Израил ще командват Човешката цивилизация до Свършека на света...

43

малко разум трябва!

преди 1 месец

Една иранска атака срещу Израел е на практика иранска атака срещу Америка. Това е добре да се разбере, както от някои разпалени българи, така и от самите иранци. Щото после ще е твърде късно. Само една американска бомба е достатъчна за целият Техеран. Само една, не повече. Толкова бяха достатъчни и за Хирошима и Нагасаки. След което Япония капитулира. Как смятате? Дали може да сравняваме военната и икономическа сила Япония с Иран?

42

Анонимен

преди 1 месец

Близкият изток. В Катар организираха Украйна. Време е да платят цената на надробеното.

41

р

преди 1 месец

Ръководителят на Националната полиция на Украйна Иван Виховски проведе среща с колегата си от Германия Холгер Мюнх, по време на която каза, че украинската полиция, със съдействието на германската полиция, е открила 161 деца от Украйна в Германия, за които се смята, че са били отведени в Русия. Това съобщават украински медии.

40

1

преди 1 месец

Така е, скоро тази планета ще е Ад за живеене и точно от там ще се почне.

39

Али

преди 1 месец

Точно като се заговори за решение с две държави и държава Палестина 1. Хамас реши да напада Израел (10-та в света армия) със стотина келемета с мотори и автомати !!! И всички световни медии го определиха като много ефективно нападение !!! Какво постигнаха не ми е ясно !!! 2. Израел срина до основи Газа, убиха 35.ооо , най малко. и точно когато света каза чакай малко какво правите вие това е геноцид и хоп !!! 3. Иран реши да напада Израел :))). И всички забравиха за геноцида...Случайни събития :(

38

Али

преди 1 месец

Театър ---- Иран помага на Израел да излезне чист от ситуация в Газа. За един ден всички забравийа какво се случи в Газа !!!! Всичко коментират как Иран напада Израел. И всички се втурна ха да ги защитават.... всичко е театрална постановка на Холивуд.... Тужно но истина ...

37

българин

преди 1 месец

До Абу РахманЗнаеш ли, колко си нещатен?

36

Анонимен

преди 1 месец

Нито Иран ,нито Израел са ми на сърце.Да се оправят както си искат.

35

Хаджия

преди 1 месец

От както е починал Мохамед, войните там 15 века не стихват. Със или без евреи.Войната там е начин на живот, и размножаването разбира се.

34

Клатушко

преди 1 месец

Не само те а целия свет.

33

vs

преди 1 месец

Пълномащабна атака с един леко ранен!? Несъмнено имат "огромна" мощ!!! Направо като чета мненията на такива "експерти", който не се съобразяват с фактическите данни ми става лошо! Ама той "експертът" си меле неговото, квото е учил преди 39-40 години!

32

Анонимен

преди 1 месец

Я се спрете с тия колониални държави, че прекалявате вече. По онова време всяка държава империя е била колониална и отоманската и арабските империи са били колониални и са поддържали роби. А кръстоносците са създадени като религиозен отпор на ислямските набези по християнски земи, нещо, от което в момента има силна нужда отново да бъде възподено.

31

Анонимен

преди 1 месец

До 36 Иран няма ядрено оръжие. Не е направил нито един тест. Второ когато направиш ядрения синтез и главата... после тятбва да го тестваш и на ракета. Трето Израел има стелт самолети много по лесно могат да ти цепнат една бомба в центъра на Техеран.

30

45г.стигат

преди 1 месец

Иран имат ядрено оръжие,Израел също.Трябва да се внимава.

29

Време за промяна

преди 1 месец

До Анонимен 34: Старите колониални държави са ограбвали бившите си колонии с години. И затова африканските държави предпочитат да развиват отношения с Русия, за да могат с нейна помощ да защитават по-добре от желанието на запада да изкупува на безценица суровините им.