55

Анонимен

преди 4 седмици

Иран играел силно отрицателна роля на международната сцена от гледна точка на сатанистите.

54

Христо Христов

преди 4 седмици

Още нагли еврейски лъжи!

53

Щирлиц

преди 4 седмици

Ще ги дочакате,търпение.

52

Анонимен

преди 4 седмици

Хайде няма нужда.В талмуда и в Протоколите на Цион е написано всичо.А разпването на Кръста?За първи път,след ВСВ,бе умъртвен човек чрез смъртоносен газ вгазова камера в САЩ.(макар и да е бил птестъпник)А после другите били фашисти.Не споделям нациската теория и "практика"затова и не мисля,че този начин на умъртвяване,ч ред смъртоносен газ в вгазова камера в САЩ,бе хумнен."Нявява"на мрачни за човечеството мисли.

51

дфгсдф

преди 4 седмици

До 34Ейпроооз аз пък мога да ти покажа българи коитоизглеждатпомигани и от персите...персите са европеидна раса която няма нишо общо с арабите...

50

Хххх

преди 4 седмици

До 36Ейййпроооз евреите от гетата на Германия през 30-те нямат нищо общо с евреите от Англия през 30-те например...а най-малко имат нешо общо с ционистите които сега населяват Израел....

49

Анонимен

преди 4 седмици

Не се прави на разсеян ограбили сте всеки един народ около вас и сега ни обесняваш как ние трябвало да сме ви съпричасни -ми не сме съпричасни с крадци и убиици,били сме такива когато вие сте били жертвите . Можеш ли да докажеш че вашите служби не стоите зад атаката на Хамас,че не сте я организирали умишлено за да направите етнически геноцид ???

48

Хххх

преди 4 седмици

47Лекоооо със слисванията....както е казал един мъдър човек всички народи се мразят по между но всички заедно мразят евреите....щом ги мразят значи има защо....последната година го доказва...

47

дгдфг

преди 4 седмици

И нас това какво ни интересува......ваштачифутска

46

Анонимен

преди 4 седмици

Слисан съм как мъничък и изстрадал народ като нас може толкова да мрази друг мъничък и изстрадал народ като евреите! И да не виждате голямата опасност от панислямизма! Мразите успешните израелци, които макар и дребни успяват да правят чудеса, да покажат, че са армия на превъзходно ниво, за което един мъничък народец като нашия може само да си мечтае сега, а някога сме били като тях-богоизбрани и мощни. Свели сте глава пред исляма и комунизма пак и мислите, че отивате на добре ли!? Ще видим!

45

яки вицове

преди 4 седмици

До "Боже,как цял живот ни лъжат тия евреи" - Аасхахахах на чичака тука евреите му били виновни ЦЯЛ живот ахахахах

44

До 42

преди 4 седмици

Берия е бил евреин. Също в нашето комунистическо политбюро е имало доста евреи и историята е била редактирана. С това не казвам, че всички евреи са лоши.

43

Анонимен

преди 4 седмици

Стига сте обвинявали турците за щяло и не щяло!За всичко те са ви виновни! На калпав х...вълната му пречела-това е най подходящата поговорка за вас!Толкова мътна и не ясна история имате,че не може да бъде!Ама всекидневно едни тарикати от БАН заедно с псевдоисториците ви накараха да повярвате в нея!Когато някой ден узнаете истината ще заживеете по спокойно!

42

Анонимен

преди 4 седмици

Боже,как цял живот ни лъжат тия евреи и ни правят на глупави!Немците,които са ги разбрали що за стока са и са почнали да ги изчистват са обявени за фашисти.Същите тия немци като са воювали са плащали до стотинка за нещата,които са изземвали от хората,не са закачали никого,съградили много неща с немска техника,не са имали проблеми с народа,рядко са запускали казармите.А русляците са ограбвали,изнасилвали,не плавали и стотинка за откраднатото от тях а са обявен за ,,освободители"!Как става така,а?

41

османски факти ли са

преди 4 седмици

До Факт. Няма данни да са участвали евреи. В руската "История на войната 1877-1878 г." излязла в 100 тома, не пише евреи да са участвали в тези погроми. Виж за черкези на много места се споменава.

40

Анонимен

преди 4 седмици

Че кога са ви нападали Иран бе?Според мен вие ги нападнахте и те ви отмъстиха

39

Факт

преди 4 седмици

В старозагорското клане СА участвали евреи!Естествено с користна цел.

38

Ха-ха

преди 4 седмици

Ами да ги нападат,нищо против!Напълно го заслужават.Жалко че Иран няма ядрено оръжие...А може би има ?

37

много плоска логика!

преди 4 седмици

До Нане Те са изклани от турците! Не са изклани от еврейска армия, защото такава по това време е нямало. А пък и Турция не би допуснала чужда армия да се разпорежда на нейна територия. Той султана можеше да назначи и марсианец (или китаец) начело на турската армия. Това не означава, че старозагорците са изклани от марсианците (или китайците!).

36

Анонимен

преди 4 седмици

Израел го е яд, че САЩ му свалиха иранските дронове. Израел е лудд с картечница, а САЩ и Великобритания са неговите санитари.